Csillogás és fényűzés a XVI. kerületben
2017.08.21. 06:00 I krakla

Csillogás és fényűzés a XVI. kerületben

Ha egy luxus ingatlant képzelek magam elé, akkor elsőre egy minimalista, modern stílusban berendezett budapesti, belvárosi ingatlanra gondolok, vagy egy több száz milliós rózsadombi, medencés családi házra, esetleg egy mesés balatoni panorámás, szőlőtőkés nyaralóra.

Be kell vallanom nem vagyok ismerős a XVI. kerületben, így talán nem is csoda, hogyha luxus ingatlanokat támadna kedvem nézegetni, akkor nem ebben a kerületben keresgélnék először. Pedig a valóság az, hogy a XVI. kerületben is szép számmal vannak full extrás, luxus kategóriás ingatlanok. Persze nem mindegyik házban van márványból kirakva a padló, de borsos árú családi házakból tényleg nincs hiány a kerületben! Most ezekből válogattunk!

Fényűző luxus Rákosszentmihályon
Válogatásunk első eleme egy igazi luxus ingatlan, 690 nm tömény fényűzés.

szent_gyorgy.jpgA tágas családi házban medencetér, szaunák, fitness rész, jacuzzi és moziterem is van, ahol az itt lakók kicsit kikapcsolódhatnak, és kipihenhetik egy hosszú nap fáradalmait. Az 5+1 szobás, 2007-ben épült luxus ingatlanért 389 milliót kérnek, így főleg azok figyelmébe ajánlom, akik tudják a következő ötös lottó nyerőszámait.

szentgyorgy2.jpg

Ómátyásföldi többgenenrációs családi ház
Bár a most következő ingatlan nem olyan full extrás, mint az előző, de moziterem és wellnes szállodákat megszégyenítő kiegészítők nélkül is csinos kis összeget kérnek érte, egészen pontosan 295 millió forintot. Viszont ekkora házban (380 nm), akár több generáció is kényelmesen együtt tud élni, sőt a ház pince helyisége, és alsó szintje nemrégiben teljes körű felújításon esett át, melynek köszönhetően nyerte el jelenlegi, lakberendezési magazinokba illő kinézetét. A felső szint viszont, a leírás alapján, még felújításra szorul, de legalább van hely a moziteremnek és a szaunának.

majusfa.jpg

Családi ház Pest Rózsadombjáról
Szuper tágas és világos 400 nm-es családi ház eladó Árpádföldön. Az újszerű ingatlan ára az előző kettőéhez képest akár még barátinak is mondható, ugyanis "csak" 120 millió forintba kerül. Arról nem is beszélve, hogy a konyhában lávaköves grill is van, ami elég menőn hangzik, továbbá szoláriumot, konditermet, szaunát is találunk a házban, ha pedig csobbanni támadna kedvünk akkor irány a kinti medence!

lakat.jpg 
Környezetbarát családi ház Sashalomról
Legelábbis annyiban biztos, hogy napelemek vannak felszerelve a tetőre, melyek csökkentik a ház fenntartási költségeit, bár aki 219 millióért meg tud venni egy ilyen ingatlant, annak nem hiszem, hogy a rezsi kifizetése gondot kellene, hogy okozzon. Viszont az dicséretes, hogy a tulajdonosok előnyben részesítették az olyan megújuló energiaforrásokat, mint a napenergia! A 435 nm-es házban egyébként helyet kapott még egy jakuzzi, szauna, merülő medence és boros pince is.

sashalmi.jpg

Címkék: budapest válogatás exkluzív luxus családi ház luxuslakás otthontérkép 1 ingatlan válogatás eladó házak Árpádföld eladó házak Sashalom