Pazar házak Szentendréről
2017.08.18. 16:36 I krakla

Pazar házak Szentendréről

Az biztos, hogy Szentendrén nem kell nagyítóval keresgélni a luxusingatlanokat. Sőt, akik szívesen nézegetnek szebbnél, szebb (és természetesen drágábbnál, drágább) fényűző házakat, azoknak ajánlom figyelmébe ezt a találati listát vagy a most következő válogatást!

Belvárosi ékszerdoboz
Szentendrét a Dunakanyar ékkövének is szokták nevezni, ami nem is csoda hiszen a belváros, régi színes házaival, keskeny macskaköves utcáival rendkívül hangulatos, pont ideális program egy kis hétvégi kikapcsolódásra. A Fő tértől nem messze, egy csendes mellékutcában eladó ez a mesés, korhű 300 nm-es ház. Az ingatlant 2008-ban részben felújították, belső tereire leginkább a nagypolgári elegancia a jellemző. Gondolom mondanom sem kell, hogy a lokációnak és az impozáns belsőnek meg is kérik az árát, összesen 200 millió forintot.

patriarka.jpg

Keleti hangulat Pismányban
10 évig Szentendrén éltem, így picit járatos vagyok a környéken, ezért ha megkérdeznék tőlem, hogy Szentendrének melyik az a része, ahol tömkelegével találni drága és szép családi házakat gondolkodás nélkül Pismányt mondanám (még akkor is, ha Izbégen a Bükkös patak mentén is akadnak pazar ingatlanok). Egy szó mint száz, válogatásunk második eleme egy hangulatos, keleties stílusban berendezett  151 nm-es családi ház. A ház 2005-ben épült és jelenleg 102 millióért árulják.

borz.jpg

Örökpanorámás luxusvilla
Be kell vallanom komoly fejtörést okozott, hogy erről a modern luxusvilláról melyik képet rakjam be a válogatásba. De az egyszer biztos, hogyha súlyos összegeket kereső filmcsillag vagy focista lennék, akkor nem sajnálnám a pénzt  erre a 600nm-es villára (egészen pontosan 304,25 millió forintot). 

villa_1.jpg

Modern luxus Pismányban
A modern vonalon maradva még egy pismányi ház került a válogatásba a Barackos útról. A 300 nm-es házban van egy 6 személyes jakuzzi és egy kinti panorámás medence is. Elismerem, ha a korábbi képzeletbeli szakmámra vonatkozó állítások igazak lennének, akkor lehet, hogy inkább emellett a ház mellett döntenék, egyrészt ez az ingatlan "csak" 199 millió forint, illetve az Barackos út elején van egy nagyon jó pékség, ahonnan a megspórolt 105,25 millió forinton életem végig házhoz rendelném a friss pékárút (és persze felbérelnék még egy személyi edzőt is, akik segítene formában maradni a sok pékárú mellett).

barackos_1.jpg

Régi klasszikusok, amiket nem tudtam kihagyni
Egy luxusingatlanra nem olyan könnyű vevőt találni, hiszen kevesen mászkálnak az utcán több száz millióval a zsebükben. Akad tehát egy-két olyan ingatlan, melyekkel már korábban is találkoztunk, vagy írtunk róluk, mégis akkora klasszikusok, hogy kár lett volna kihagyni őket a válogatásból!
Az egyik ez a belül barokkos stílusú, várszerű ház a Kálvária tér szomszédságában:

var.jpg

A másik pedig ez a mesés provence-i hangulatú családi ház az Óvárosból!

provance.jpg

Címkék: luxus panoráma családi ház luxuslakás Szentendre 1 ingatlan válogatás