Lélegzetelállító lakások a Batthyány tér környékén
2017.08.18. 05:00 I Törpilla von Gödöllő

Lélegzetelállító lakások a Batthyány tér környékén

Íme, néhány luxuslakás a Batthyány tér környékéről – egyik sem csupán a fekvésével kápráztatja el az embert. Elmerülünk a dizájnbútorok és a lakberendezés csúcsát képviselő kiegészítők világában. De lesz itt élő növényfal, a Parlamentre nyíló panorámaablak és Budapest-alakú egyedi szőnyeg is.

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem Budapestnek van néhány olyan pontja, ahol az ember akkor is önkéntelenül megáll, és tátott szájjal próbálja befogadni az elé táruló látványt, ha fővárosi „őslakos” vagy már évtizedek óta itt él.

A Halászbástyán kívül klasszikusan ilyen a Margit-hídról látható panoráma, az Erzsébet-hídról érkezve nyíló Szabad sajtó út, majd Rákóczi út, és ilyen a Batthyány tér környéke, különösen a Duna-parti rész.

szabo_ilonka2.jpg

Forrás: Otthonterkep.hu

Íme, néhány eladósorban lévő ingatlan erről a környékről, amelyek nem csupán fekvésükkel kápráztatják el az embert:

ez a Szabó Ilonka utcai 130 négyzetméteres luxuslakás berendezéssel együtt keresi új tulajdonosát 198 millió forintért.

szabo_ilonka3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A nappali panorámaablakából és a teraszról a Duna-part és a Parlament, az étkező és a háló irányából egy park látható.

szabo_ilonka.jpgKattints a képre még több fotóért!

A különlegességek sora azonban itt korántsem ér véget: akad itt automata öntözőrendszerrel ellátott élő növényfal, Budapest térképét formázó egyedi szőnyeg, házimozi, robotporszívó, Corianból készült konyhapult, lépcső, zuhanykabin és márkás design bútorok tömkelege. Elképesztő!

Ahogy ez a Halász utcai 84 négyzetméteres, dél-nyugati fekvésű, ismert belsőépítész cég tervezésében és kivitelezésével felújított luxuslakás. Irányára 103,9 millió forint, a képeken látható bútorokkal és kiegészítőkkel együtt eladó.

halasz.jpgKattints a képre még több fotóért!

Néhány utcányira innen jelenleg apartmanként működik ez az 5+1 szobás, 3 éve szintén luxus színvonalon felújított, 3,6 méter belmagasságú lakás.

szilagyi_dezso_ter.jpgKattints a képre még több fotóért!

Felsorolni nem is győzöm az extrákat, így csak szemezgetek belőlük: 5 szoba hajópadló burkolattal, hangszigetelt ablakok, jéggépes dupla hűtőszekrény, óriási sarokkád és hidromasszázs funkciós zuhanykabin, mosó-szárítógép, kiváló minőségű burkolatok, hibátlan, stílusos bútorzat és drapériák.

Valaki  ezzel a lakással is jól jár – potom 95 millió forintért.

 

 

Címkék: exkluzív luxus panoráma négyzetméter Budapest luxuslakás Parlament otthontérkép Batthyány tér