A vizes vb véget ért, a XIII. kerület szárnyalása nem
2017.08.14. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

A vizes vb véget ért, a XIII. kerület szárnyalása nem

Bár a vizes vb véget ért, az ingatlanpiaci pezsgés folytatódik a Duna-parton a Vizafogó, a Dagály környékén. Igazi ékköveket gyűjtöttünk a XIII. kerületi eladó lakások közül.

A vizes világbajnokság és az ezzel járó fejlesztések, szokatlan útlezárások, terelések és a szurkolói vándorlás véget ért ugyan a XIII. kerületben, a Duna-parti ingatlanpiaci pezsgés azonban korántsem. A Vizafogó környékén eddig is jó néhány prémium lakópark kínálatából válogathattak a tehetősebbek, és már az új fejlesztések is beindultak. Összességében nincs hiány igazán jó minőségű és különleges fekvésű lakásból – a vágyaknak csakis a bankszámla mérete szab határt.

Nézzünk néhány igazi ékkövet a jelenlegi kínálatból!

prestige_tower.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Marina Parton eladó egy dél-nyugati tájolású 80 négyzetméteres, duplakomfortos, jellemzően napfényben úszó 4. emeleti lakás 65 millió forintért teljes bútorzattal és egy 12 négyzetméteres erkéllyel együtt.

A lakóparkban beltéri szaunapark – gőz, finn és infraszauna –, kültéri, belső kertben elhelyezkedő medence, konditerem, jachtkikötő, belső napozó- és tetőkert is található.

A Riverside Apartmanházban adnának túl ezen a 148 négyzetméteres 7. emeleti, panorámás, szintén duplakomfortos lakáson 161 millió forintért.

riverside.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlanhoz két darab dupla beálló, tároló, kártyás beléptető rendszer, 24 órás portaszolgálat, úszómedence, jakuzzi, szauna, és az előbbiekhez hasonlóan szintén korlátlanul használható fitneszterem is dukál.

A Vizafogón, a Dagály sétánynál eladó ez a 68 négyzetméteres, a budai hegyekre és a Duna Arénára panorámás lakás teraszkapcsolatos szobákkal.

dagaly.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Vizafogón egyébként az Otthontérkép statisztikái szerint tavaly 6,7 százalékkal csökkent a bűnesetek száma 2015-höz képest, az értékesítési átlagár pedig négyzetméterenként 323 ezer forint volt errefelé (utóbbi 2015-ös adat).

 

Címkék: bűnözés exkluzív lakás luxus panoráma négyzetméter Budapest Dunapart otthontérkép