Luxuslakások a fővárosból
2017.08.12. 10:19 I Stickytree

Luxuslakások a fővárosból

Utánajártunk, hogy milyen luxuslakásokat rejtenek Budapest társasházai, az eredmény igazán megdöbbentő. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a legmagasabb kategóriába sorolandó ingatlanok átlagos négyzetméterára meghaladja az 1 millió forintot, azonban válogatásunkban több olyan ingatlan is szerepel, ami a 1,5- vagy akár a 2 millió forintot is túlszárnyalja.

Páratlan panoráma a Gellért-hegy oldalán

Ezt a 117 m2-es, 2 szobás lakást 269 millió forintért árulja a hirdető. A közel 2,3 millió négyzetméter ár a hazai luxuslakásoknál is ritka. A vételárért Budapest egyik legszebb panorámás kilátása tárul elénk, amit a közel 50 m2-es teraszról élvezhetünk. Az intelligens otthon funkciókkal felszerelt lakáshoz tartozik egy tároló és egy garázs is.

luxus1.jpg

 

Elegáns lakás az V. kerületben

Mind lokációban, mind belső kialakításában első osztályú ez a lipótvárosi ingatlan. A 3+1 szobás újszerű lakás szinte már olcsónak számít az előző lakáshoz képest. A 89 m2-es lakás kevesebb mint 89 millió forintba kerül, így nem éri el az 1 millió forintos négyzetméterenkénti árat. 

luxus2.jpg

 

Elképesztő luxus a Belvárosban

A nappalin kívül 3 szoba és ugyanennyi fürdőszoba található az ingatlanban, amihez hidromasszázs kád és finn szauna is tartozik. A leírás alapján sikerült minden országból kiválasztani a lakáshoz a legjobb termékeket (olasz prémium kategóriás hidegburkolatok, belga tölgyfa parketta, francia és angol luxustapéták, német prémium csaptelepek). A 165 m2-es lakásért közel 260 millió forintot kér a hirdető. Reméljük a leendő vevőket nem fogja elijeszteni a 32 ezer forintos közös költség.

luxus3.jpg

 

Felújított lakás egyenesen a Váci utcából

1. emeleti, 2,5 szobás utcára néző lakást kínálnak eladásra közel 75 millió forintért a Váci utcában. Ezért az árért egy szépen felújított lakást kapunk, aminél nem luxuscikkeket, hanem sokkal inkább a lokációt kell megfizetnie a leendő tulajdonosnak. 

luxus4.jpg

 

Igazi nagyágyú a Bazilika szomszédságában

Ebben az igazi kuriozumnak számító Andrássy úti ingatlanban minden megvan, ami egy tökéletes otthonhoz szükséges. Óriási ablakok, első osztályú bútorok, csodás tetőterasz jacuzzival, okos otthon rendszer és még sok más egyéb cikk teszi abszolút luxussá ezt a csodás ingatlant. Ezért a luxuslakásért 275 millió forintot kér a tulajdonos, amiből 235 millió forint maga az ingatlan, és 40 millió forint a bútorok és az egyéb berendezési tárgyak.

luxus5.jpg