A legszebb debreceni eladó lakások
2017.08.11. 14:08 I Va_da

A legszebb debreceni eladó lakások

Magyarország második legnépesebb települése igazán sok lehetőséggel kecsegtet a fiatalok számára. A Debreceni Tudományegyetem 14 karával, 1500 oktatójával és több mint 30 000 diákjával az ország egyik legnagyobb felsőoktatási intézménye, ami rengeteg fiatalnak tud versenyképes oktatást biztosítani. Az egyetem után pedig rengeteg vállalat kínál jobbnál-jobb munkalehetőséget a környékbeliek számára.

Szétnéztünk mi várja az ide költöző diákokat, és családjaikat a debreceni ingatlanpiacon. A szép, újszerű vagy felújított állapotú, jó helyen levő, kisebb méretű lakásoknál nem ritka az 500 ezer forint feletti négyzetméter ár sem, de azért találtunk 300 ezer forint alatt is élhető otthonokat.

3 szobás lakás kiváló áron

Kevesebb mint 16 millió forintért kínálja a hirdető ezt a 3 szobás, 61 m2-es 3. emeleti lakást. A felújított lakást a tulajdonos hirdeti, és a 260 ezer forintos négyzetméter ár jó vételnek tűnik első blikkre.

 d1.jpg

 

Másfél szobás lakás a Postakert utcában

Közel a belvároshoz eladó egy 43 m2-es második emeleti klímás ingatlan. A liftes társasházban található lakáshoz tartozik egy kisebb erkély is. A letisztult, gyönyörűen felújított lakásért 21 millió forintot kér a hirdető, ami debreceni árakhoz képest nem olcsó, viszont a vételár részét képezi a teljes bútorzat is.

d2.jpg

 

2 szobás panel a Görgey utcában

Az egyetemtől pár perc sétára, teljes körűen felújított 54 m2-es, 2 szobás lakás várja új tulajdonosait. A távfűtéses társasház legfelső, 10. emeletén elhelyezkedő ingatlanért 15,3 millió forintot kér a tulajdonos.

d3.jpg

 

Kis lakás a belvárosban

Központi helyen, parkos részen található ez a 37 m2-es, másfél szobás lakás. Az első emeleti, felújított lakásnak megkéri a tulajdonos az árát, hiszen négyzetméterenként több mint 500 ezer forintba kerül, amiért Budapesten már új építésű lakást is lehet kapni. 

d4.jpg

 

 Fekete-fehér 2 szobás lakás a Füredi úton

A tulajdonostól eladó egy két különbejáratú szobával rendelkező 4. emeleti lakás. A klímás ingatlanhoz saját pince is tartozik. A lakás 16,5 milliós vételára optimálisnak mondható a környék átlagárához képest.

d5.jpg