Tuti befektetési tippek vállalkozni vágyóknak!
2017.08.10. 06:00 I csorbazs

Tuti befektetési tippek vállalkozni vágyóknak!

Az ingatlan egy kiváló befektetési forma. Jó lokáció, sok pénz, hozzáértés és fantázia - ezek kellenek ahhoz, hogy egy vállalkozás felvirágozhasson. Mai bejegyzésünk az Otthontérképen található eladó ingatlanokra alapozva adunk néhány befektetési tippet!

Célcsoport: az egyetemisták

Az albérletpiac meghatározó szereplői az egyetemisták, akik körében igencsak népszerű az a lakhatási forma, amikor többen osztoznak egy lakáson, esetleg egy szobán. Erre a célra kiválóan alkalmas ez a több mint 160 négyzetméter alapterületű ingatlan, mely a Wesselényi utcában, a pezsgő belváros közepén található. A 6 szobás lakás jelenleg hostelként üzemel, így könnyedén átalakítható akár "magánkolivá" is.

wesselenyi_elado_lakas.jpg

 

Idősek otthona

Ligetes erdővel övezett környezetben található Érden ez a 20 szobás, csaknem 1000 négyzetméter alapterületű ingatlan. A remek adottságokkal bíró épület némi átalakítás után kiváló helyszínül szolgálhat egy idősek otthonának.

erd_elado_haz_2.jpg


Romantikus vidéki szálló

Etyeken, egy úgynevezett örökpanorámás telken várja új tulajdonosát ez a temérdek lehetőséget magában rejtő ingatlan, ami jelenleg is panzióként üzemel. A borturizmusra céljára alkalmas ház nagy közösségi tere lehetővé teszi a baráti társaságok fogadását is, ráadásul az ingatlan alatt egy kellemes borospince terül el, az udvaron pedig kemence és grillterasz is várja majd a leendő szálló vendégeit.

etyek_elado_ingatlan.jpg

 

A mezőgazdaság iránt érdeklődőknek

A nagyvárosban élő emberek közül sokan fantáziálgatnak arra, hogy maguk mögött hagyják a robogó villamosokat és visszavonulnak egy csendes, természetközeli helyre, ahol saját gazdaságukkal foglalkozhatnak. Ugyan ez egyáltalán nem egyszerű, mégis sokak szerint megérni ez a fajta "életmódváltás". Az igazán elszántaknak ajánljuk ezt a bakonyi ingatlant, melyhez istálló és 2,76 hektár termőföld is tartozik!

tes_elado_ingatlan.jpg

 

Címkék: budapest gazdaság vállalkozás vidék albérlet