Csillagvizsgáló teraszok augusztusra
2017.08.09. 11:54 I csorbazs

Csillagvizsgáló teraszok augusztusra

A nyár egyik legjobb része, hogy az ember gond nélkül kiülhet a szabad ég alá barátaival egy üveg jó bor kíséretében. Ilyenkor általában a társaságok mindenféléről beszélgetnek, megváltják a világot, de az is kellemes amikor mindenki átadja magát a csillagok bűvöletének és belefeledkezik az univerzumban. Mai bejegyzésünkben olyan teraszokat mutatunk be, melyek alkalmasak erre a célra!

Augusztus a hullócsillagok hónapja, hiszen a Föld ekkor halad át a Swift-Tuttle üstökösből kihullott poranyagon. Az égi tünemények leginkább éjfél után láthatók, abban az esetben, ha nem felhős az ég. Természetesen nem árt, ha van egy olyan tuti helyünk, ahol átadhatjuk magunkat ennek az élvezetnek. Íme néhány kiváló helyszín! 

Belvárosi gyöngyszem

Habár a hullócsillagok vizsgálatához nemárt a teljes sötétség, mégis minden bizonnyal sokan bevállalnék ennek a belvárosi lakásnak az erkélyét, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a Dunára.

v_kerulet_elado_lakas_2.jpg

 

Luxuslakás Hűvösvölgyben

A II. kerületben az erdő szélén áll ez a 160 négyzetméteres 4 teraszos ingatlan, melynek egyike ez a zöldre néző terasz, ahonnan minden bizonnyal kellemes lehet az égboltot bámulni éjszakánként. A pazar panoráma után érdeme néhány pillantást vetni a lakás belső kialakítására is!

huvosvolgy_elado_lakas.jpg

 

Szuper házikó a Balatonnál

Keszthelytől nem messze, Gyenesdiáson található ez a hatalmas ház, mely kiválóan alkalmas akár állandó lakhelynek és nyaralónak is. Az ingatlanhoz 70 négyzetméteres terasz tartozik, így egy nagyobb baráti társaság is kényelmesen elférhet itt.

gyenesdias_elado_lakas.jpg

 

Kellemes otthon a III. kerületben

Testvérhegyen eladó ez az igazi családi otthon, amiben 5 szoba is található. A családi házas övezetben elterülő otthonhoz egy gyönyörű kert is tartozik, melynek éke egy hangulatos, félköríves terasz. testverhegy_elado_lakas_1.jpg

Címkék: budapest vidék csillag terasz augusztus eladó ház nyári este