Vegyen lakást a gyerekének, jobban fog kijönni!
Eladó/Kiadó
2017.08.07. 07:00 I heveis

Vegyen lakást a gyerekének, jobban fog kijönni!

Szeptember 2. hetében kezdődnek az egyetemek, addig még pont annyi időnk van, hogy a Pestre költöző gyereknek lakást nézzünk!

Kb. 1 hónap alatt egy gyors hitel ügyintézést is letudhatunk. Mindenképpen jó befektetés egy lakás, hiszen sokan az egyetem után is a fővárosban maradnak, itt sokkal több az álláslehetőség és magasabbak a bérek. Ebben a cikkben olyan lakásokat válogattunk össze, amik kezdőnek kiválóak és hosszú távon nem drágább, mintha albérletet fizetne a szülő.

Az Üllői úttól nem messze található ez a fiatalosan berendezett világos lakás. Kis mérete ellenére 1+3 félszobás. Ára 26,7 millió Ft, de praktikus elrendezésének köszönhetően az egyetemi évek alatt akár ki is lehet adni a szobákat, így minimalizálhatjuk a lakhatással járó költségeket.  a04.jpg Megnézem!

Ez a 2 szobás lakás nagyon központi helyen, az Akácfa utcában található. Gyönyörűen felújított, praktikus elrendezés jellemezni. Ára 26,9 millió Ft.

a01.jpg

Megnézem! 

A 4-es metró közelsége miatt a II. János Pál pápa teret felújították, szépen parkosították, úgyhogy egy nagyon kellemes környezetté vált. Itt található ez az 1 szobás, de galériázott lakás, melynek vételára 13,9 millió Ft.

 a02.jpg

Megnézem!

Jó vétel lehet ez a modern stílusú 1+1 fél szobás lakás, a IX. kerületi Tűzoltó utcában. Nem messze található a Corvin negyed és a körút. 12,4 millió Ft-ért szuper ajánlat.

 a03.jpg

Megnézem!

A körúthoz közel kínálják ezt az 50 m2-es 1+1 fél szobás lakást 19,4 millió Ft-ért a Baross utcában. 1 hónapon belül költözhető, itt minden van, már csak az új tulajdonos hiányzik.

a05.jpg

Megnézem!

Új gazdáját keresi ez a 31 m2-es garzon is. A környék nagyon jó, hiszen a Dohány utcában található a lakás. Felújított, átgondolt kialakítású, így nagyon jól berendezhető. Ugyan 1 szobás, de a galéria miatt mégis elkülönül a tér. Az ára 18,99 millió Ft, ami kicsit magasabb az átlagnál, ugyanakkor biztos befektetés is lehet hosszú távra.
a06.jpgMegnézem!

Címkék: budapest belváros eladó otthontérkép 1 ingatlan válogatás