Van élet 30 m2 alatt is
2017.08.05. 09:11 I Stickytree

Van élet 30 m2 alatt is

A garzonok népszerűbbek, mint valaha, hiszen a jelenlegi piaci környezetben sokan gondolják úgy, hogy ingatlanba fektetik a pénzüket. A kisebb méretű lakásokat pedig könnyebb kiadni, és likvidebbek is, mint a többszobás lakások, vagy házak. Az alábbiakban olyan ingatlanokat mutatunk, amik igazán szépek, és rövid vagy hosszú távú lakáskiadásra is kiválóan alkalmasak.

Első emeleti lakás a bulinegyedben

Szépen berendezett, barátságos lakást találtunk a Wesselényi utcában, a bulinegyed kellős közepén. Az ingatlant a tulajdonos hirdeti 24,5 millió forintért, ami 816 ezer forintot jelent négyzetméterenként. 

v1.jpg

 

Csendes panel Kaszásdűlőn

A 12 lakásos társasházban található panelt 17 millióért árulja a hirdető. Ezért a pénzért kapunk egy nyugodt, erkélyes kis lakást a III. kerületben, amit valószínűle hipp-hopp ki lehet majd adni.

v2.jpg

 

Újszerű garzon a XIII. kerületben

2006-ban épült társasházban kínálják eladásra ezt a 4. emeleti 30 m2-es lakást. Az ingatlanhoz bérelhető teremgarázs is, nem több mint havi 1500 Ft-ért!

v3.jpg

 

Galériás lakás a Rákóczi úton 

 A 30 m2-es lakás ára épp befér 20 millió forint alá. Az ingatlanhoz tartozik egy 6 m2-es galéria és a vételár tartalmazza a képeken láthathó teljes bútorzatot is.

v4.jpg

 

Új építésű okosotthon közel a Körúthoz 

Érdemes fontolóra venni, hogy akár új lakást vásároljunk, hiszen ezek négyzetméterenkénti ára nem tér el jelentős mértékben a használtakétól. A Marone House-ban található 27 m2-es okosotthonokért kevesebb mint 19 millió forintot kér a beruházó.

v5.jpg