Százmillió alatt nem jár saját moziterem
2017.08.02. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Százmillió alatt nem jár saját moziterem

Ritkaság Magyarországon a saját moziterem, legalábbis ami a jelenlegi luxusingatlan-kínálatot illeti. Alig több, mint fél tucat ilyen extrával rendelkező villát és prémium kategóriájú házat találtunk az Otthontérkép kínálatában.

pinterest2_1.jpg

Járni jár, csak nem mindenkinek jut... Forrás: Pinterest

Rákerestünk, hogy vajon hány ingatlan eladó jelenleg Magyarországon, amiben saját mozitermet alakítottak ki. Nos, alig több, mint fél tucat házat találtunk az Otthontérkép kínálatában: nem meglepő módon a zömük Budapesten található, de Nyíregyházán is akad ház, amiben privát mozit rendeztek be.

Ebben a déli panorámájú modern családi villában a saját audiovizuális élménypark mellett jacuzzi, szauna és befedhető úszómedence is kényezteti majd új tulajdonosát. A ház a Pesthidegkúti úton található, alapterülete 430 négyzetméter, irányára pedig 168 millió forint.

pesthidegkut.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

Nyíregyházán is akad kínálat moziteremmel rendelkező eladó házból: ez a 700 négyzetméteres luxusvilla a jelenlegi tulajdonosok reményei szerint 180 millióért cserél majd gazdát.

nyiregyhaza.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezért az árért egy száz négyzetméteres melléképület, parkosított kert, tégla falazatú, üvegtáblákkal áttört zárt kerítés is jár. A gépkocsiforgalmat a pinceszinten vezették át, ahonnan kétkarú belső lépcsőn át lehet a földszintre jutni.

Ebben a II. kerületi, Pesthidegkút-Ófalun található luxusházban szintén akad saját mozi, valamint 6+1 szoba, több mint 420 négyzetméteren.

luxus_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Árát tekintve kakukktojás ugyan az eddigiekhez képest, de közel a Naplás-tóhoz, Rákoscsaba-Újtelepen 49,9 millió forintért eladó ez a 300 négyzetméteres egyedi tervezésű, galériás nappalival és a többi között egy 40 négyzetméteres kertkapcsolatos terasszal is rendelkező családi ház. Szintén moziteremmel.

rakoscsaba.jpgKattints a képre még több fotóért!

De azért lássuk be, ez az extra Magyarországon a 100 millió forint feletti paloták luxusa.

 

Címkék: exkluzív luxus eladó családi ház moziterem Budapest Nyíregyháza otthontérkép