Amikor a lakáshoz egy igazi lakóközösség is jár!
Eladó/kiadó
2017.07.27. 06:00 I galerika

Amikor a lakáshoz egy igazi lakóközösség is jár!

Egy jó adottságú lakás a XII. kerületben, frekventált helyen, mégis zöld környezetben ajándék. Egy budapesti társasházban pedig a jó lakóközösség az igazi ritkaság. A legtöbb helyen nem is ismerik egymást a lakók, miközben szerte a városban gombamód szaporodnak a közösségi kertek, mert annyira hiányzik az embereknek a zöld környezet és a közösség.

lakashoz-lakokozosseg14.jpg

A Városmajor utca 18. lakói azonban megmutatták, hogy nem kell közösségi kert ahhoz, hogy egy csapatként szépítsék környezetüket. Összefogással ugyanis gyönyörűen felújították a társasház udvarát, mellyel több díjat is nyertek, közben pedig megismerték egymást, és remek kis társasággá kovácsolódtak.

lakashoz-lakokozosseg9.jpg

S hogy mi a legjobb ebben az egészben? Az, hogy most ebben a házban vált eladóvá egy lakás, így aki megveszi, egy remek lakóközösséget is kap ajándékba, amely nemcsak egy díjnyertes udvarral, de saját Facebook oldallal is büszkélkedhet. De nézzük, milyen paraméterekkel rendelkezik a lakás!

lakashoz-lakokozosseg13.jpg

A Déli pályaudvar közelében lévő társasház, második emeletén elhelyezkedő otthonnak két tágas szobája van, melyből a kisebbik is 18, a nagyobbik pedig csaknem 30 négyzetméter, így igazán kényelmes lakás lehet egy párnak. De a frissen felújított konyhája sem mondható épp szűkösnek, hiszen 14 négyzetméteres alapterületén még egy étkezőasztal is elfér. A konyha mellett pedig a fürdőszoba is felújításra került, de a két szoba is nagyon szép állapotú.

lakashoz-lakokozosseg15.jpg

A lakás déli tájolású, így mindig világos, de nem kell amiatt aggódni, hogy túlmelegszik, hiszen ablakai mind a gyönyörűen parkosított kertre néznek, melynek hatalmas fái biztosítják az árnyékot, és garantálják, hogy reggel szajkók, cinegék és rigók csicsergésére ébredhet az ember. A természettel pedig nemcsak az ablakon kinézve találkozik, aki megvásárolja ezt a páratlan lakást, hiszen a Városmajor park és Vérmező mindössze 7 percre van gyalog, és a Kis-Svábhegy is a közelben található.

Címkék: zöldövezet felújított lakóközösség eladó lakás XII. kerület Déli pályaudvar eladó/kiadó frekventált