Újszerű társasházi lakások! Ha nem várnál a lakóparkokra
2017.07.25. 12:54 I Stickytree

Újszerű társasházi lakások! Ha nem várnál a lakóparkokra

60 új lakópark épül az országban, azonban a legtöbb beruházás átadási ideje átnyúlik 2018-ra vagy akár 2019-re. Az alábbi posztban olyan újszerű lakásokat gyűjtöttünk össze, amik az elmúlt években kerültek átadásra és felveszik a versenyt egy új lakóparki vagy társasházi ingatlannal is.

Ha nem szeretnél várni az új lakásokra, itt találsz több mint 12 ezer újszerűt!

2 erkélyes lakás a Marina parton

A 62 m2-es lakáshoz tartozik két erkély is, plusz 2,5 millióért pedig teremgarázs beállót is kapunk. A második emeleti ingatlan négyzetméter ára 645 ezer forint, igaz ebbe be van építve az erkély területe is, amit a hirdető elosztott kettővel.uj1.jpg

 

1+3 szoba a VII. kerületben

Az  5. emeleti 70 m2-es lakásban az amerikai konyhás nappalin kívül három kisebb különnyíló hálószoba is található. A környék közlekedés szempontjából abszolút ideális, hiszen pár perc sétára található a Keleti pályaudvar, a pihenni vágyóknak pedig csak át kell ugraniuk a Városligetbe.

uj2.jpg

 

Modern lakóparki otthon a XIII. kerületben

A Center Ház lakópark igazán jól néz ki kivűl-belül egyaránt. A lakópark 2. emeletén található 1+2 szobás lakásra sem lehet panaszunk, hiszen a képek alapján abszolút újszerű állapotban található.

uj3.jpg

Újszerű lakás Krisztinavárosban

Ez az ingatlan azoknak lehet jó választás, akik nem akarnak bajlódni a felújítással, és mindenképp Budára szeretnének költözni. A MOM park közelében található lakás külsejéről sajnos nincs feltöltve kép, de belsejére nem lehet panaszunk.

uj4.jpg

Polgári lakás egy Andrássy úti palotában

A hirdetés leírása alapján az alábbi képen látható ingatlan egy renovált palotában található az Andrássy úton. A 3. emeleti 105 m2-es lakásban 3+1 szoba található. A 657 ezer Ft-os vételár nem tűnik rossz üzletnek ezért a frekventált helyen levő ingatlanért.

uj5.jpg

 Ha mégis inkább vadonatúj lakást választanál, itt találod a legjobb most épülő lakóparok listáját!