Kiadó lakások 150 ezer forint alatt
2017.07.22. 08:00 I Stickytree

Kiadó lakások 150 ezer forint alatt

Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb bérlőre váró otthonokat! 

Mi kell a tökéletes kiadó lakás megtalálásához? Türelem? Érzék? Kitartás? Dehogy! Hihetetlen gyors reakcióidő!

Az Otthontérkép új sorozatában rendszeresen elhozzuk nektek a legfrissebb, kiadó lakásokat

Magazinba illő kis lakás a XIII. kerületben

A 30 m2-es kis lakás a maga 149 000 Ft-os bérleti díjával nem tartozik az átlagárú lakások közé. A leírás és a képek alapján a tulajdonos sokat költött az ingatlanra, ezt tükrözi a közel 5000 Ft-os havi négyzetméter ár is.

 Az új bérlőnek tehát mélyen a zsebébe kell nyúlnia, viszont cserében egy igazán szép, prémium otthont kaphat, ahol nem kell attól félnie, hogy rászakad a mennyezet. Elhelyezkedés szempontjából ez a környék ideális lehet fiatalok számára, a közlekedési lehetőségek jónak mondhatók, hiszen a 20-30-105-ös buszoknak, és az 1-es villamosnak is van megállója a közelben.

albi1.jpg

 

Felújított lakás a Palotanegyedben

Első ránézésre a bérleti díjat magasnak találhatjuk a 33 m2-es lakásért, hiszen 145 ezer forintot kér érte havonta a hirdető, viszont ez a díj tartalmazza a fűtési díjat és a közös költséget is. A Körút nagyon közel, mindössze pár percnyire található, így a közlekedés szempontjából kvázi tökéletes helyen van az ingatlan.

albi2.jpg

 

 2+1 szoba a XI. kerületben

A 60 m2-es lakás közvetlenül a BME mögött található, így elsősorban a szeptembertől ide készülő egyetemistáknak lehet az év üzlete kivenni ezt a lakást. Az ingatlan 2 éve esett át teljes felújításon. A lakást a tulajdonos havi 150 ezer forint ellenében adja ki, ez a környéken jó árnak számít, így nem árt igyekezni annak, aki szeretne itt lakni.

albi3.jpg

2 szobás lakás kertkapcsolattal közel az egyetemekhez

A hirdető elsősorban fiatal pároknak ajánlja ezt a különnyíló szobákkal rendelkező lakást, ami a XI. kerületben található. Az ingatlan nagy előnye kiadhatóság szempontjából, hogy perceken belül megközelítő több egyetem is. Az új lakóknak havi 145 ezer forintot kell kigazdálkodniuk ezért az újszerű lakásért.

albi4.jpg

 

XII. kerületi garzon 120 ezerért

30 m2-es fiatalosan berendezett lakás várja új bérlőit a Budagyöngye megálló közelében. Az ingatlan frissen felújított, és a leírás szerint havi 120 ezer forintos bérleti díjat kell érte fizetni. A közös költség 12 ezer forint, ami tartalmazza a fűtést és a vizdíjat is. Egyébként maga környék nagyon zöld, és nyugodtnak mondható.

albi5.jpg

 

Címkék: budapest 1 ingatlan válogatás eladó/kiadó