Atyaég, mi van a Belgrád rakparton!
2017.07.19. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Atyaég, mi van a Belgrád rakparton!

Exkluzívabbnál exkluzívabb luxuslakások kerültek eladósorba a belváros egyik legszebb részén, a Belgrád rakparton. Három káprázatos ingatlant ajánlunk a prémium minőségű otthonra vágyóknak.

Gyönyörűséges, rendkívül igényes stílusban felújított luxuslakásokat találtunk Budapest egyik legszebb részén, a Belgrád rakparton. A Lánchídtól a Szabadság hídig tartó szakasz Duna-parti házaiból utánozhatatlan panoráma nyílik a Citadellára és a budai hegyoldalra.

Ráadásul a város számos kultikus és/vagy közlekedési csomópontja is közel esik ide, köztük a Kálvin tér, a Ferenciek tere, a Fővám tér a Corvinus Egyetemmel és a Nagy Vásárcsarnokkal, vagy éppen a sokáig szellemplázaként vegetáló, ám mostanra legalább a nyár esti órákban egyre népszerűbb Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrummal.

Nézzük a kínálat színe-javát!

exkluzivluxus.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ennek a 165 négyzetméteres csodának például mintegy 260 millió forint az irányára, ami négyzetméterenként másfél millió forintra jön ki. Ez még a kerületre vonatkozó legfrissebb (2015-ös) statisztikák fényében is sok, hiszen ebben a városrészben négyzetméterenként 472 ezer forint volt az átlagár két éve.

exkluzivluxus2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az viszont tény, hogy ez egy kivételes adottságokkal rendelkező lakás: 3 fürdőszoba, egyedi padlófűtés, belsőépítész és lakberendező tervei alapján átépített belső tér, angol és francia luxustapéták, két személyes hidromasszázs kád, kis szériás olasz design bútorok, távirányítású redőnyök. Egyszerűen káprázatos.

Ahogy ez a 135 négyzetméteres, 235 millió forint irányárú, szintén egyedi belső térrel rendelkező  4 szobás lakás.

reszpanoramas1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egy 1910-ben épült házban található ez a szintén 4 szobás, 146 négyzetméteres luxusrezidencia szintén 235 millió forintos kikiáltási áron.

ingatlanozon.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás a Dunára és a Citadellára részpanorámás, benne a régi stílusjegyek a XXI. század technológiájának kényelmével egyesülnek. Kandalló, luxus minőségű tapéták, olasz hideg burkolat, stukkók, minőségi márvány és pácolt tölgyfa parketta teszi igazán egyedivé és különlegessé a lakást.

S, milyen a környék estefelé?

img_2028.JPG

Forrás: A szerző felvétele

Nem rossz, ugye?

Címkék: exkluzív luxus eladó eladó ingatlan négyzetméter Budapest luxuslakás otthontérkép