Lakásorgia - A hét legszebb eladó ingatlanai
2017.07.17. 06:00 I Stickytree

Lakásorgia - A hét legszebb eladó ingatlanai

Az Otthontérkép újjáélesztett sorozatában, összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Mediterrán hangulat a II. kerületben

Elbűvölő 50 m2-es lakást találtunk a II. kerület egyik csendes, egyedi hangulatú, macskaköves utcájában. A 3. emeleti lakás egy hálószobával rendelkezik a tágas nappali mellett. Az erkélyről csodás panoráma tárulhat majd a következő tulajdonos elé. Ami ennél is jobb, hogy az ingatlanhoz jár egy saját télikert, amit az alábbi képen látható kastélyfal tesz igazán egyedivé. Első blikkre a 750 ezer Ft-os négyzetméterár nem tűnik túl elrugaszkodottnak.


0-2.jpg

Dizájnos lakás Józsefvárosban

A lakás a tulajdonostól eladó, és a képek alapján a közelmúltban volt felújítva, méghozzá nem is akárhogy. A 100 m2-es 2 szobás lakás belső kialakításába nehéz belekötni. A potenciális vevőket talán két dolog lehet, ami eltántoríthatja a vételtől, az egyik az épület külső állapota, a másik a környék. Előbbinél a leírás alapján a közös költség egy része a felújítási alapba vándorol, tehát bízhatnak abban, hogy az épület külső része hamarosan renoválásra kerül.

A másik kérdéses pont pedig a környék: a Magdolna utcával és magával a negyeddel kapcsolatban sokaknak fenntartásuk lehet, viszont meg kell említeni, hogy a környéknek sokat javult a megítélése az elmúlt évek során elsősorban a beruházásoknak és a rehabilitációnak köszönhetően.

1_45.jpg

Másfél szobás kislakás a VII. kerületben

A leírás szerint lakberendezői tervek alapján felújított lakás a Hársfa utcában található, ami a Nagykörúttal szomszédos. A lokáció tehát kifejezetten jónak mondható, hiszen ez a terület már nem olyan zajos, mégis kifejezetten közel helyezkedik el a 4-6-os villamoshoz. Ez visszaköszön az ingatlan árában is, hiszen a 37 m2-es ingatlanért közel 29 milliót kell kifizetnie az új tulajdonosnak. Befektetőknek ideális lehet, hiszen rövid vagy akár hosszú távú lakáskiadással már 10 év alatt is visszahozhatja az árát. 

2_37.jpg

Bájos lakás prémium környéken

Tágas és fényes, talán ezzel a két jelzővel lehet legjobban leírni ezt a több mint 100 m2-es I. kerületi lakást. Az 1940-ben épült ingatlan kiváló választás 2-3 gyermekes családoknak, hiszen némi átalakítás után több szoba is kialakítható a jelenlegi 2 mellett. A Körút közelségének köszönhetően kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik.

 3_36.jpg

 

Panorámás felújított panel Újlipótvárosban 

Az 50 m2-es, 2 szobás ingatlan a Duna mellett helyezkedik el, és az ablakokból magát a folyót és a Margit-szigetet is láthatjuk. A 33,99 millió Ft-os vételár részét képezik a konyhagépek, a fürdőszoba egyes tartozékai, a klíma, illetve a csillárok is, a többi bútor egyedi megállapodás kérdése.  

4_34.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küld el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!

Címkék: válogatás eladó/kiadó eladó lakások Józsefváros eladó lakások Újlipótváros kois lakások VII. kerület