Ilyen fullos budai lakásban lakhat a Vízivárosban
Eladó/Kiadó
2017.07.17. 06:00 I heveis

Ilyen fullos budai lakásban lakhat a Vízivárosban

A Kacsa utca környéke a Budai vár miliőjét tükrözi, számtalan kávézó és étterem gondoskodik a mediterrán hangulatról. Szerencsére a hangulatos környék mégis csendes és családias. A közelben játszótér, orvosi rendelők, sportolási lehetőség is található, sőt csak pár perc a Király fürdő.

A  budai Várhegy lábánál, a II. kerületi Vízivárosban található ez az igényes ingatlan. A belső kialakítás lakberendező tervei alapján történt, a tulajdonos még az apró részletekre is nagy hangsúlyt fektetett.

kacsa.jpg

Megnézem!

Az első emeleti lakás a budai hangulathoz illő társasházban található, a belső design abszolút a modern igényeket szolgálja. Az egyik félszoba az amerikai konyhás nappaliból nyílik, ez a félszoba már berendezett hálóként funkcionál, a másik szoba az előtérből közelíthető meg, az könnyedén kialakítható dolgozó szobának vagy igény szerint gyerekszobának.Praktikus módon a WC és kádas fürdőszoba külön helyiségben kapott helyet.

kacsa4.jpg

Megnézem!

A lakás 52 m2-es, ez még kiegészül egy kiülős erkéllyel illetve egy gardróbbal, így a szekrények nem foglalnak el hasznos teret a lakásból. Mivel a lakás teljes renováláson ment keresztül, a gázt kiiktatták, a házközponti fűtés adja a meleget, a meleg víz pedig villanybojler segítségével jön.

kacsa2.jpg

Megnézem!

Az utcai fekvésű lakás és az erkély is a Kacsa utcára néz, csupán a nem berendezett hálószoba néz a ház belső udvarára. Nyáron egy platánfa lombkoronája nyújt hűvös árnyékot, de ennek ellenére még télen is körbe süti a nap a lakást. Képzeljük csak el, milyen élmény lehet a saját budai teraszunkon meginni a reggeli kávét vagy a forró hőségben milyen jó lehet ide elbújni egy könyvvel a kezünkben.

kacsa5.jpg

Megnézem!

Annak ellenére, hogy a várhoz közeli utcácskák egyikében járunk, mégis a Margit körút, a Széna tér, de még a Batthyányi tér közelsége miatt is alig negyed óra alatt már a belvárosban lehetünk.

kacsa3.jpg

Megnézem!

Nemcsak lakni jó itt, de befektetési szempontból is szuper választás. A Várnegyed közelsége miatt rengeteg fejlesztésen ment keresztül a városrész, így a kormányzati negyed tisztségviselőinek az adásvétel után akár ki is adhatjuk!

Címkék: eladó Buda Batthyány tér modern design