Lakjon bringa- és horgászparadicsomban!
2017.07.15. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Lakjon bringa- és horgászparadicsomban!

Bringaterepnek, de szenvedélyes horgászoknak, túrázóknak is ideális lakóhely Salgótarján környéke. Bár a megyeszékhelyen valamelyest romlottak a bűnözési mutatók, kiváló állapotú, új tulajdonosukat kereső ingatlanok nagyon is vannak.

pinterest_10.jpg

Természetszeretőknek ideális. Forrás: Pinterest

Salgótarján környékén rengeteg a programlehetőség:

  • a gyógyvizektől – Eger, Egerszalók, Demjén, Bükkszék, Bogács – kezdve,
  • az országosan ismert horgászhelyeken át – Maconka, Ludányhalászi –,
  • a kulturális nevezetességeket felvonultató településekig – Hollókő, Ipolytarnóc vagy éppen az európai hírű kegyhely, Szentkút – és persze a tari sztúpa.
  • De ott vannak a végvárak – Fülek, Somoskő, Salgó – is,
  • no meg persze a népszerű bringaterepek.

Bár tavaly romlott a bűnözési helyzet a városban, kiváló állapotú, új tulajdonosukat kereső ingatlanokat nagyon is találunk az eladók palettáján.

Ez a zöldövezeti, kétszintes, felújított 180 négyzetméteres családi ház egy víkendház áráért, 15,5 millió forintért eladó. Bútorozva és üresen is.

zoldovezeti_zsakutca.jpgKattints a képre még több fotóért!

Aki mixelné a nyüzsgő városi életet és a természetközeli nyugalmat, annak ideális megoldás lehet ez a 210 négyzetméteres, a városközpontban található örökpanorámás ház. Az extrák között padlófűtés és romantikus vízteres kandalló is sorakozik

kozpont.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

A nógrádi megyeszékhelyen egyébként összesen 742 bűneset történt 2016-ban, míg 2015-ben csupán 713. Azaz egy év alatt több mint 4 százalékkal nőtt a lakásbetörések, autófeltörések és -lopások, valamint a személy elleni és egyéb bűncselekmények számát összesítő mutató – derül ki az Otthontérképen elérhető bűntérképről.

Az átlagos értékesítési ár már 2015-ben sem volt kifejezetten magas a településen: szintén az Otthontérkép statisztikái szerint 2 évvel ezelőtt 67 ezer forintért lehetett ingatlan vásárolni négyzetméterenként.

Címkék: biztonság salgótarján eladó vidék családi ház négyzetméter otthontérkép