Elképesztő! Ez a lakás nem New Yorkban van, hanem Budapesten!
2017.07.14. 06:00 I csorbazs

Elképesztő! Ez a lakás nem New Yorkban van, hanem Budapesten!

Kizárólag természetes anyagok találhatók abban a New York-i loft hangulatot idéző belvárosi lakásban, mely a Parlament szomszédságában várja új tulajdonosát. A tágas élettérnek, a zseniális belsőépítészeti munkának, az otthonosság és az exkluzivitás tökéletes harmóniájának köszönhetően lopja be magát a szívünkbe ez az eladó lakás. És a konyháról még nem is beszéltünk!

Budapest egyik legfrekventáltabb részén, a Parlament szomszédságában, egy bauhaus épületben kínálnak eladásra egy nem mindennapi ingatlant. Temérdek szép kecóval találkozunk nap mint nap, egyik drágább és csillivillibb mint a másik, mégis nagyon ritkán tör fel belőlünk őszintén az „eeez igen, Apukám!” felkiáltás.
kep11.jpg

Ez a két ingatlanból összenyitott 126 négyzetméteres saroklakás viszont pontosan ilyen. Feltehetően annak köszönhetően, hogy egyetlen szeglete sem hivalkodó, tolakodó, a sok-sok részletből azonban egy olyan kép áll össze, amiért még 159 millió forintot is hajlandó lenne kifizetni az, aki beleszeret abba, amit lát.
kep22.jpg

Az elhelyezkedésen és a hatalmas alapterületen kívül a belsőépítészeti megoldások teszik igazán vonzóvá a lakást. Az alapkoncepció értelmében Radnóczy Eszter belsőépítész az előző tulajdonosokkal szorosan együttműködve úgy alakította ki a belső tereket, hogy azok kizárólag természetes anyagokat és színeket „viseljenek”, illetve igazodjanak az urban stílushoz is. A másik vezérelv a terek egyben tartása volt, mely egyébként divatos loft jelleget kölcsönöz.
kep33.jpg

Az egész lakás legeslegjobb része a nappali-ebédlő-konyha triásza, mely egy nagyobbacska lakás alapterületét, 80 négyzetmétert foglal el. Ennek gyöngyszeme egy 3 méter hosszú konyhapult és a profi eszközökkel felszerelt konyha. Van itt például indukciós wok lap, 2 hűtő 100 palackos borhűtővel, de még lávaköves grill és gőzpároló is!kep44.jpg

A vizuális gyönyörködtetésen túl természetesen a tervezők a praktikumra is gondoltak, így mindenhol beépített szekrényeket helyeztek el, elkerülve ezzel, hogy a szabadságérzetet keltő összefüggő belső tér a szekrények által elaprózódjon.

Címkék: design exkluzív belváros kényelem eladó lakások V. kerület