Havi 20 ezer forintból lakás? Ne hagyj ki 720 ezer forint állami támogatást!
2017.07.12. 06:00 I MeNa

Havi 20 ezer forintból lakás? Ne hagyj ki 720 ezer forint állami támogatást!

Az átlag magyar legjelentősebb vagyona a lakása. Akinek még nincs, azon gondolkozik, hogyan veheti meg az elsőt. Akinek már van, azon töpreng, miből újíthatja fel, bővítheti, szépítheti. A legelőrelátóbbak pedig már a gyermekük lakáskérdésén gondolkoznak. Mindehhez szinte kihagyhatatlan segítséget jelent a lakástakarék pénztári megtakarítások 30%-os állami támogatása: 72 ezer Ft évente, 720 ezer Ft 10 év alatt, mely több szerződéssel megsokszorozható.

Mivel csak keveseknek szakad a nyakába évente (több)milliós összeg, amit szabadon félretehet, a legtöbbek számára minden lakáshoz kapcsolódó anyagi kérdés megoldásához a hosszú távú, folyamatos megtakarítás jelenti az elsődleges megoldást.

skandinav_vii_kerulet.png

Lakáscélra kétségtelenül a legjobb megtakarítási forma a lakástakarék, de mi tudunk még ennél is jobbat. Most van egy ajánlatunk, amivel tényleg kimaxolhatod az előnyöket.

Ha már eldöntöttük, hogy folyamatosan félre teszünk, akkor érdemes olyan megoldást választanunk, ami nem csak a bankbetétek csekélyke 0,5%-os kamatszintjét biztosítja számunkra. Az elsődleges megoldás lakástakarék pénztár lehet: az éves befizetésekre vetített 30%-os állami támogatással 8-10 éves időtávon is garantált 5-6%-os hozamot érhetünk el.

Mennyi pénzünk lehet lakástakarékkal?

Ha 20 ezer forintot félre tudunk tenni havonta, akkor 10 év után 720 ezer Ft állami támogatással 3.135.000 Ft-ot vehetünk fel, ami közel éves 5%-os (egészen pontosan 4,85%-os) garantált hozam. Azon megtakarítási lehetőségek közül, melyeknek a biztonságát állami garancia szavatolja, messzemenően a lakástakarék nyújtja a maga 5%-ával a legmagasabb hozamot.

pillango_park_ltp_panel.png

A 10 év hosszú idő, ha valami miatt előbb szükség lenne a pénzre, akkor legkorábban 4 év után az állami támogatás elvesztése nélkül hozzájuthatunk befizetéseinkhez. 

Szeretnéd tudni hogyan? Akkor nézd meg megtakarítási akciónkat itt!

Kinek, mikor, hogyan éri meg a lakástakarék?

  1. Azoknak, akik a gyermekük számára szeretnék megkönnyíteni az életkezdést az első saját lakás megvásárlásának (részleges) támogatásával
  2. Azoknak, akik nagyobb felújítást, vagy bővítést terveznek: pl. tetőtér beépítés
  3. Azoknak, akik jelentősebb energetikai beruházást terveznek: pl. napelemek telepítése, nyílászáró csere, fűtésrendszer korszerűsítés, szigetelés
  4. Azoknak, akik hosszú távon szeretnének nagyobb lakásba költözni

Magadra ismertél?
Akkor mindenképp látogass el akciós oldalunkra most, mert ez a határidős ajánlat neked szól: Ha a következő két hétben 5 éves lakástakarékot kötsz, visszakapod a számlanyitási díjat (Erzsébet utalványban). Sőt, most minden szerződéshez megkapod az ajándék utalványt, így például 3 szerződéshez 3x20 000 forint utalványt kapsz majd.  A részleteket itt találod.

Ha hosszabb időre takarékoskodnál, még jobban jársz, mert legalább 8 éves futamidő esetén még plusz 10 000 forint visszafizetést kapsz a fenti előnyök mellé. Érdeklődésedet itt tudod elindítani.

A lakástakarék hosszabb futamidejű verziójának választása mellett (8-10 éves futamidő) elsődlegesen az a legnyomósabb érv, hogy ezzel biztosíthatjuk be az adott évi befizetésekre vonatkozó 30%-os állami támogatást. Európában ugyanis Magyarországon a legmagasabb ezen megtakarítási forma állami támogatása.

Címkék: bővítés felújítás állami támogatás lakástakarék bankmonitor futamidő lakáshitel