Hű, mi van Miskolctapolcán!
2017.07.11. 13:11 I Törpilla von Gödöllő

Hű, mi van Miskolctapolcán!

Elképesztő az eladó luxusingatlanok palettája Miskolctapolcán. Az extrák között akad kupolás gyermekszoba, belső teherlift, de üvegezett torony is. A barlangfürdő tavaly az év fürdője lett, de nem csak ezért vonzó ez a városrész.

Nem elég, hogy drasztikusan – közel 17 százalékkal – csökkent a bűnözés Miskolcon, az egész Európában egyedülálló barlangfürdő és az arra épülő turizmus is felveri az ingatlanárakat errefelé. Egymás hegyén-hátán állnak a szemet gyönyörködtető – és eladó – luxusingatlanok Tapolcán.

Itt van például ez a lépcsőzetes kialakítású, körpanorámás 350 négyzetméter alapterületű családi ház 135 millió forintos irányáron, ami akár luxusszállóként is funkcionálhat. Ha az Otthontérképen elérhető statisztikát vesszük alapul, amely szerint az átlagos értékesítési ár Miskolcon 93 ezer forint volt négyzetméterenként (2015-ös adat), ez az ingatlan több mint négyszer ennyit hozhat a jelenlegi tulajdonosnak.

miskolctapolca.jpgKattints a képre, ha még több fotót szeretnél látni!

De nézzük tovább a kínálatot!miskolctapolca2.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

Hat hálószoba, három szint, három fürdőszoba, három terasz körpanorámával, két nappali, két konyha, dupla garázs közel 400 négyzetméteres alapterületen 99 millió forintért?

Itt egy belső teherlifttel és Zsolnay kerámia burkolatú kandallóval is felszerelt luxus kivitelezésű családi ház keresi gazdáját, ráadásul azonnal beköltözhető.

miskolctapolca3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Parkosított kerttel, de medencével, jakuzzival, szaunával is rendelkezik majd, aki igent mond erre a 340 négyzetméteres, 98 millióért kínált "házacskára".  

miskolctapolca4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Aki az olasz vagy francia barokk kastélyok hangulatára vágyik, annak leginkább ezt a 460 négyzetméteres villát ajánljuk 124 millió forintért.

thaly.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

Kupolás gyermekszoba, üvegezett torony, kertre néző jakuzzi, egyedi olasz bútorok, Swarovski kristálycsillárok. Kellhet ennél több?

 

 

Címkék: exkluzív luxus vidék eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Miskolc luxuslakás Miskolctapolca otthontérkép