Drága szökőkútjaink!
2017.07.07. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Drága szökőkútjaink!

Meglepve tapasztaltuk, hogy Magyarországon köztéri szökőkút mellett fekvő lakás akad bőven, ám saját kútból vajmi kevés van. Igaz, a választéktól a szavunk és a lélegzetünk is elállt. Egy különleges kialakítású szökőkút szemet gyönyörködtető, harmóniát áraszt és így a kert éke lehet.

Ha már hőség, nyár és víz, illetve vízpart, rákerestünk, hogy mekkora a kínálat jelenleg az országban saját szökőkúttal rendelkező ingatlanokból. Nos, meglepve tapasztaltuk: nem nagy, sőt, inkább csöppecske.

Pedig egy különleges kialakítású szökőkút szemet gyönyörködtető, harmóniát áraszt és így a kert éke lehet.

pinterest_5.jpg

Ékkő vízből. Forrás: Pinterest

Magyarországon köztéri szökőkút mellett fekvő lakás akad bőven, ám saját kútból vajmi kevés van… Amiből lehet választani, attól viszont a szava és a lélegzete is eláll az embernek.

Íme, egy 7 szobás luxus villa a III. kerületi Táborhegyen mintegy 480 millió forintos irányáron. Néhány tény a felszereltséggel kapcsolatban: luxus konyha főzőszigettel, moziterem, tágas gardrób, sziklakert.

taborhegy.jpgKattints a fotóra, ha még többet akarsz látni ebből az exkluzív villából!

Nyírpazonyban, Kabaláson eladó ez a gyönyörű ranch, amihez szintén tartozik szökőkút, ám valljuk be, ez  szinte elvész az egyéb extrák tengerében: 8000 négyzetméteres telek, ősfás park, kétszintes vendégház, az 1820-as években kézzel készített cserépkályha, egyedi, fenyőfából készült nyílászárók, wellness szárny. A kikiáltási ár mintegy 80 millió forint.

nyirpazony.jpgKattints a fotóra, ha még több képet akarsz látni!

Balatonfüreden 430 millióért kínálják ezt az exkluzív formavilágú, medencés villát hangulatos vendég- és partyházzal, halastóval, vízeséssel, borospincével. A gyakorlatilag minden igényt kielégítő ház alapterülete 340 négyzetméter, 3 nappalival és 7 vendégszobával rendelkezik.

bfured.jpgKattints a fotóra még több képért!

Egészen úgy tűnik, mintha a szökőkút a valódi elegancia egyik apró, ám igen lényeges jelzője lenne a magyar ingatlanpiacon. És egyelőre hál’ istennek nem folyik a csapból is…

Címkék: exkluzív luxus kert vidék szökőkút kertépítés luxuslakás otthontérkép