Lejárt a kézi skiccek ideje! Ma már a lakásfelújítást is applikációval tervezzük!
2017.06.26. 06:00 I csorbazs

Lejárt a kézi skiccek ideje! Ma már a lakásfelújítást is applikációval tervezzük!

Hiánypótló gyűjtést tett közzé a crubed.com, melyben olyan applikációkat mutat be, amik óriási segítséget nyújthatnak a felújítás során. A folyamat fázisaihoz rendelt alkalmazások igazán hasznosak, érdemes őket kipróbálni, tesztelgetni!

Tervezés

 

Home Design 3D

A lakás 3D-s modellezésére kiválóan alkalmas ez az alkalmazás, aminek segítségével könnyedén felvázolható az átalakításra váró otthon, kipróbálható, hogy elférnek-e a különféle bútorok és az is, hogy miként fog festeni a lakás, ha kész lesz.

mockups_design_3d_2208x1242_2_en.jpg

Elérhető: iOSAndroid

 

RoomScan Pro

 Szükség lenne egy alaprajzra? A RoomScan Pro segítségével ez könnyedén elkészíthető! Nem kell mást tenni, mint a telefont hozzáérinteni a falakhoz és már el is hipp-hopp elkészül a szoba alaprajza!

Elérhető: iOS

 

MagicPlan

Ez az alkalmazás kamera segítségével készíti el a helyiség alaprajzát. Mintha egy fotót készítene bescanneli a helyiséget, amihez továbbiakat lehet hozzáadni. Az alkalmazás egy része ingyenes, bizonyos funkciók eléréséért azonban fizetni kell.

Elérhető:  iOSAndroid

 

Photo Measures

Ennek az applikációnak a segítségével közvetlenül a fényképre mentheted a mérési adataidat, ami elképesztően hasznos lehet például vásárlásnál!

Elérhető:  iOSAndroid 

 

Handymobi

A házi barkácsguruk, ügyeskedők kedvenc applikációja, ahol könnyedén lehet keresgélni a különféle DIY ötletek és projektek között, melyek aztán remek inspirációk forrásai lehetnek.

Elérhető: iOS, Android

 

Dizájn

 

Tap Painter

A Tap Painter segít vizualizálni, hogy milyen lesz majd a helyiség festés után. Egy színkód megadásával a feltöltött fotón könnyedén "átszínezhetőek" a szobák falai!

felujitas_app.jpeg

 Elérhető:  iOS

 

Houzz Interior Design Ideas

Az applikáció segítségedre lehet a szoba berendezésében. Tetszik egy kanapé, de nehéz elképzelni hogy mutatna a nappaliban? A Houzz segítségével valód termékekkel tölthető meg a saját szobáról készült fotó, ráadásul még a leárazásokról is első kézből értesülhet a felhasználó.

houzz.jpg

Elérhető:  iOSAndroid

 

Pinterest

A sokak által ismert alkalmazás az ötletgyűjtés fázisában nyújthat nagy segítséget!

Elérhető:  iOSAndroid

 

Chairish

A vintage szerelmeseinek feltétlenül ajánlott ez az applikáció! Online piacterén szebbnél szebb eladó portéka közül lehet válogatni, a preview funkcióval pedig megnézhetjük miként mutatna az adott tárgy otthonunkban.

ch.jpeg

Elérhető: iOS

 

Zillow Digs

Még több lakberendezési ötlet profiktól!

Elérhető: iOS

 

Hutch

Az alkalmazás segítségével bárkiből lakberendező válhat némi fantáziával. A stílusok, berendezési tárgyak segítségével könnyedén alakítható ki egyedi irányvonal, amit aztán a valóságba is át lehet ültetni.

Elérhető: iOS, Android 

Címkék: design alkalmazás felújítás tervezés berendezés renoválás bútorok applikáció