Mesebeli ház, varázslatos környezetben
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.22. 06:00 I TothGeza78

Mesebeli ház, varázslatos környezetben

Ilyen különlegesség ritka a piacon: aki meglátja, bizonyosan beleszeret!

Amennyiben elege van a város nyüzsgéséből, de mégis ahhoz igen közeli, ám árban is elérhető, különleges, mégsem kihívó-kirívó luxus családi villára vágyik, akkor lehet, hogy nem is kell tovább keresgélnie, mert akad itt egy különleges ajánlat: Hűvösvölgytől kevesebb, mint 10 percre, Nagykovácsiban, a Budai Tájvédelmi Körzet természetvédelmi területének határán, a zsákfalu zsákutcájában mindössze két, - “intim szférát” nem zavaró - szomszédos házzal.

Nagykovácsi, 326 nm-es családi ház gyönyörű parkosított kerttel

nagykovacsi_haz.png
Igény szerint saját, hatalmas parkkal bővíthető ez a 9 éve épült, szinte új családi ház.

Ráadásul, közvetlenül a ház mögött indul a túrista út fel a festői szépségű Pilisbe, ahol Önnek akár „saját hegye” is lehet.

Ez a különleges környezet, ez a nyugalom, olyan igazi egyéniségeknek való, akik egyszerre szeretnek közel lenni a nagyvároshoz, élvezni egy közeli agglomerációs település minden kényelmét, a szép iskolát, óvodát, az intézményeket, miközben autóval 25-30 perc alatt bejutnak a központba.

És még kedvezőnek is mondható az ára, hiszen egy új lakás a hűvösvölgyi vonalon egymillió forint körüli négyzetméteráron kapható meg, ez a ház pedig nem csak nívósabb a legtöbb budai társasházi ajánlatnál, hanem fajlagosan ennek kevesebb, mint felébe is kerül!

Manapság ráadásul építtetni sem leányálom, a munkaerőhiány miatt lassú és drága az önálló építkezés, azaz egy ilyen különleges házat felhúzni és befejezni két évbe is beletelhet, és egy ilyen kaland akár 200 millió forintot is felemészthet.

Lakótere igen tágas, de mégsem beláthatatlan, 241 négyzetméteres, nappali plusz négy szobás, de olyan kialakítással, hogy a gyerekek vagy a szülők kellően elszeparáltan vannak, ám a hatalmas nappaliban mégis bármikor együtt lehetnek.

nagykovacsi_nappali.png

Az anyagválasztás is a lehető legigényesebb, mert a vállalkozó saját családja számára építette, különleges megoldásokkal és hatalmas légtérrel a nappali felett.

Sokan azt gondolják, hogy a luxust és a nagy méreteket bizony drága fenntartani.
Itt azonban erről szó sincsen!

szauna_nagykovacsi.png


Havonta harmincezer forint a gázszámla, köszönhetően a legkorszerűbb építési módnak, a modern gépészetnek, a jó tájolásnak és a vizet melegítő napkollektoroknak.

Egy családi méretű budai lakásnak, különösen ha portaszolgálat, közös kert, esetleg medence, szauna is tartozik hozzá, akkor csak a közös költsége 100 ezer forint körül van és akkor még a rezsiről nem is beszéltünk.