Albérlet: mutatjuk a legolcsóbbakat Pesten!
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.21. 06:00 I TothGeza78

Albérlet: mutatjuk a legolcsóbbakat Pesten!

Szétnézünk a legolcsóbb önálló kis albérletek közt Budapesten, hiszen a felsőoktatásba felvett diákok már nyáron nekiindulnak a keresésnek. Eláruljuk a csattanót: már 40-50 ezer forint plusz rezsi környékén lehet élhető lakást találni. Persze nem a belvárosban és nem kompromisszum-menteset.

Ne feledjük, nagyon érdemes már most elkezdeni a kora-őszi albérletet keresni. A fő szezon ugyanis augusztusban lesz, addig pedig a szemfüles diákok (vagy szüleik) bizony elhappolják előlünk az iskolákhoz legközelebb eső, vagy jó közlekedésnél lévő, ám egyúttal jó minőségű és nem irreális áron kínált albérleteket.

Nézzük, mit találunk Budapesten a legalacsonyabb, de még önálló lakást vadászók számára. Kis igények esetén, persze a külvárosban találunk kis önálló házacskát. Például ilyet, mint ez a XX. kerületben, ahonnan azért kell ingázni, viszont kárpótol a mindössze 40 ezer forintos bérleti díj és a szerény rezsi.

Pesterzsébeten, 25 nm-es minigarzon kiadó

csepeli_minigarzon.png

Ha valaki a „budai oldalra”, azaz Buda külső részeire akar költözni, nagy kompromisszumot kell kötnie ha kevés a pénze, de önálló lakást keres. Találtunk a XXII. kerületben egyet (nem a belvárosban, ahogy a hirdetés címe mutatja). Budatétényben egy minigarzont potom 50 ezer forintért kínálnak. Nyilván itt egy fő fér el kényelmesen, ahogy a hirdető írja is. Idézünk: „1 főnek szeretném kiadni se gyermek sem kis állat nem jöhet, nem is férnének el, de azonnal költözhető!”

Minigarzon a XXII. kerületben

minigarzon_xxii_kerulet.png

Ha egy kicsit „rá tudunk dobni” a lakásra, akkor érdemes ezt is megnézni. Ez ugyan 58 ezer forint, de a Westend közelében, a Váci úton van. Íme a szöveg: „kiadó lakás a 13. kerületben a Westend mellett. Szépen berendezett, teljesen felújított, beépített konyhával. Megbízható magára és környezetére igényes bérlők jelentkezését várom.”

westend_alberlet.png

Vigyázat! Ha 50 ezer forint környékén nézelődünk, nagyon sok lakás képe csak illusztráció, így több meglepetés is érhet minket. Az ingatlanostól mindenképp kérdezzük meg, hogy milyen állapotú a lakás, szuterén-e és hasonlók, hogy ne raboljuk feleslegesen egymás idejét adott esetben. Most úgy tűnik rengeteg befektető vett lakásokat így ma nyomottabbak az árak, mint egy évvel ezelőtt voltak.

Címkék: lakás albérlet minigarzon Budapest Budafok Pesterzsébet otthontérkép Budapest XIII kerület olcsó albérletek albérletek egyetemistáknak