Legyen őszre saját magyar biliárdszobád!
2017.06.19. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Legyen őszre saját magyar biliárdszobád!

Bár a nyár pont holtszezon a biliárd és a darts szerelmesei számára, hiszen ilyenkor az emberek jellemzően a vízpartokra és a grillsütők köré tódulnak, ideális időszak ez arra, hogy kiválasszuk álomvillánkat. Ennek biliárdszobájában jó fajta viszkit kortyolgatva lökdöshetjük majd a golyókat barátaink társaságában az ősz beköszöntével és a téli fagyok alatt is.

A nyár a legtöbb baráti társaság számára a tó- és tengerparti rozézásokról, koktélozásokról és a kerti grillpartykról szól. A jó idő azonban sajnos gyorsan elillan, így aki most éppen házvásárláson töri a fejét, jól teszi, ha nem feledkezik meg erről.  

A hűvös estéket nem csak egy jakuzziban vagy a fedett uszodában, esetleg a moziszobában, hanem egy biliárdteremben is kitűnő hangulatban lehet eltölteni.

pinterest_2.jpg

Kezdjünk időben készülni az őszi estékre. Forrás: Pinterest

Áttekintettük az Otthontérkép kínálatát, és arra jutottunk: ma Magyarországon a biliárd népszerű sport, a bárpulttal felszerelt biliárdterem pedig korántsem számít akkora luxusnak, amekkorának első blikkre gondolnánk.

Budapest mellett Pécsett, Gödöllőn és Szegeden is találtunk biliárdszobával felszerelt eladó házakat.

Biatorbágyon egy hat szobás, hat személygépkocsi elhelyezésére alkalmas udvarral rendelkező, 680 négyzetméteres luxus családi ház egyik szegletében bújik meg a zöld asztal. Ha jobban belegondolunk, 175 millióért alapfelszereltségnek is tekinthető.

biatorbagy_1.jpgKattints a képre további fotókért az ingatlanról!

Dunakeszin egy 90 milliós irányárú, 320 négyzetméteres villában az óriási nappalinak – azaz tulajdonképpen a szalonnak – elidegeníthetetlen része a biliárdasztal-darts kombó.

dunakeszi_1.jpgKattints a képre további fotókért!

És végezetül: Keszthelyen is divat a biliárdszoba.

keszthely2.jpgKattints a képre további fotókért!

Címkék: szórakozás exkluzív lakás luxus biliárd vidék otthontérkép