Megszűntek a betörések a Palotanegyedben
2017.06.11. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Megszűntek a betörések a Palotanegyedben

Tavaly egyetlen lakásbetörés sem történt a VIII. kerületi Palotanegyedben – derül ki az Otthontérkép bűnözési térképéről. Úgy tűnik, a Múzeum körút-Rákóczi út-József körút-Reviczky utca határolta területen abszolút biztonságban vannak a lakástulajdonosok és bérlők ingóságai.  

Míg 2015-ben 18 betörés történt a Múzeum körút-Rákóczi út-József körút-Reviczky utca határolta területen, tavaly egyetlen egy sem – erről tanúskodnak legalábbis a rendőrségi statisztikák, amelyeket utcára lebontva ellenőrizni a lakást vásárolni szándékozók az Otthontérkép bűnözési térképén. Nem csak az ingatlanok, hanem a gépkocsik és a személyek elleni cselekmények száma is láthatóvá válik a megfelelő kategória kiválasztása után.

A bűnözési térkép nagy segítség azoknak, akik lakásvásárlás előtt szeretnének tájékozódni arról is, hogy vajon nyugodt szívvel hagyhatják-e majd kint az utcán az autójukat éjszakára és halálra kell-e aggódniuk magukat, amikor tinédzser fiuk hazafelé sétál a péntek esti buli után.

Azoknak például, akik ezt az egyedülálló adottságokkal rendelkező 103 négyzetméteres lakást megvásárolják a Rökk Szilárd utcában, vélhetően nem kell ilyen atrocitásoktól tartaniuk.

rokk_szilard.jpg

Kattints a képre további fotókért!

Nem mellesleg egy ilyen bűnözési térkép jól mutatja azt is, hogy egy-egy környéken éppen milyen folyamatok zajlanak: az adott városrész éppen lecsúszik, vagy mind infrastrukturálisan, mind a lakók összetételét tekintve megújul. Mindez jelentősen befolyásolja az ingatlanárakat.

Ez az Astoriától két percnyi sétára található 78 négyzetméteres, rendkívül igényesen berendezett lakás például a következő években minden bizonnyal csak egyre többet fog érni.

kun.jpg

Kattints a képre, ha még többet szeretnél látni ebből a különleges lakásból!

 

 

Címkék: Palotanegyed eladó lakások bűnözés Palotanegyed