Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hol lehet 20 millióért jó panelt venni
2017.05.26. 14:01 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hol lehet 20 millióért jó panelt venni

Hol lehet 20 millió forintért jó állapotú panelt venni Budapesten, méghozzá nem valamelyik nagyon külső kerületben? - ez derül ki az RTL Klub sorozatának legújabb, most szombat délutáni epizódjában.

Bence Miskolcon végzős hallgató és felköltözne Budapestre, ahol egy olyan kétszobás panelt keres, amelyre nem kellene sokat költeni és beleférne a 20 milliós keretbe, aminek egy részét a szülők fizetnék, a többit hitelből fedezné. Az RTL Klub sorozatában, az Őszinte Ingatlanos szombat 13:50-kor kezdődő adásában a Balla Ingatlan tulajdonosa segít a választásban.

kepernyofoto_2017-05-25_11_49_30.pngA főszereplő úgy csökkentené költségeit, hogy az egyik szobát kiadná régi barátjának, aki örömmel jelentkezik, mert épp albérletet keres.

Az ingatlanos három lakást mutat meg és az előnyök mellett mindegyiknél feltárja a hátrányokat is. Először a VIII. kerület közepébe, a Práter utcába mennek, ahol a 18,2 milliós lakásnál ugyan egybe nyílnak a szobák, de szinte hozzá sem kell nyúlni, úgy tökéletes a berendezés, ahogy van az 52 nm-es otthonban. Ezután Kőbánya szélére utaznak, ahol egy hőszigetelt épület jól felszerelt, ablakos konyhával és étkezővel ellátott lakását nézik meg, ez már 18,9 millióba kerül.Végül az elsőre legjobb ajánlatnak tűnő, 54 nm-es 4. emeleti (lift nincs) lakást mutatja meg nekik a József Attila lakótelepen, ez már 21 millió forintért eladó.

kepernyofoto_2017-05-25_11_48_55.png

Mivel hitel bármelyik esetben kell, a Sopron Bank képviselője praktikus tanácsokat ad arról, hogy hogyan készüljenek fel a hitelfelvételre és milyen lépések után juthatnak a kölcsönhöz. 

kepernyofoto_2017-05-25_11_48_24.png

Az előző részben egy vállalkozó számára kerestek kiadható, nagy értékű belvárosi lakást. Az epizód  ITT   visszanézhető!

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

 

Címkék: panellakás albérleti szerződés Őszinte Ingatlanos RTL Klub Sopron Bank