Bezzeg Kecskeméten
Eladó/Kiadó
2017.05.25. 06:00 I heveis

Bezzeg Kecskeméten

Olyan kecskeméti épületeket gyűjtöttünk össze, amelyek még csak papíron léteznek, de már nem sokáig. A látványterveket ebben az évben fogják kivitelezni, így ha szeretnénk még változtathatunk is rajtuk kedvünkre! Lakások, házak sőt még egy benzinkút is várja az érdeklődőket! És hozzá teszünk néhány létező családi házat is, csakhogy érezzék a törődést.

Ez az 500 m2-es telken épülő családi ház nappali + 3 szobával rendelkezik, így kezdő lakásnak, de még egy 3 gyerekes családnak is kiváló választás lehet. Természetesen CSOK 10+10 igényelhető hozzá. Magas színvonalú műszaki kialakítása miatt maximálisan energiatakarékos is és csak 23,9 M Ft.

5_20.jpg

Megnézem!

A Helvécia-Szabó Sándor telepen tervezett lakóházban 49-68 m2 közötti lakások közül válogathatunk. A lakások 310 000 Ft-os m2 áron már elérhetőek. A hidegburkolatok és a parketták széleskörű palettájából, 3000 Ft/ m2 árig választhatnak az érdeklődők. A fűtés házközponti, lakásonként szabályozható padlófűtés lesz. A lakásokon belüli riasztórendszer, klíma és szagelszívó berendezés beszerelését is előkészítik. A 17 lakáshoz 9 kocsibeálló és 8 garázs tartozik.

1_36.jpg

Megnézem!

Egy 300 m2-es telekre épül ez a 5+2 félszobás ikerház. A 95 m2-es földszinti részhez tartozik egy 25 m2-es terasz is. A ház átadását idén nyáron tervezik, így a hideg- meleg burkolatokat természetesen még a vevő választhatja ki! A belső- bethlenvárosi elhelyezkedés miatt kiváló közlekedési szempontból is.

2_29.jpg

Megnézem!

A Lukányi János utcai, 128 m2-es családi ház egy nagy nappalira és 5 szobára oszlik, sőt még egy 9 m2-es erkély is helyet kapott a terveken. A nyílászárók műanyagok, hőszigetelt üveggel rendelkeznek, a burkolatok csúszásmentesek, a fűtésről gázcirkó gondoskodik. A belváros szélén lévő családi ház átadását augusztusra tervezik, így még akár van idő CSOK 10+10 támogatást is igényelni!

3_29.jpg

Megnézem!

Ez az exkluzív 2 szobás újépítésű lakás az Arborétum lakóparkban kapott helyet. A lakás 2 szobás, alapterülete 54 m2, amely akár gyerekeseknek is élhető otthont jelenthet. A lakás legnagyobb extrája a 40 m2-es terasz. Ez az energiatakarékos lakás csupán 28 m Ft.

4_26.jpg

Megnézem!

Kivételes ajánlat a Kecskemét mellett a Kiskőrösi úton! 150 m2-es épülettel rendelkező benzinkút került eladósorba. Mindenképpen kiváló befektetési lehetőség 220 millió helyett 199 millió Ft-ért. A benzinkút forgalmas helyen található, többféle töltőegységgel felszerelt, így biztos a megtérülés!

benzinku_t.png

Megnézem!

Ez a családi ház CSOK-kal vagy CSOK nélkül is megéri az árát. 29,9 M Ft-ért 5 szobát kapunk. A tetőtér is beépített, ami a 130 m2-en felül, 30 m2-t jelent. A ház klasszikus felújított sorház, ahol nagy hangsúlyt fektettek a szigetelésre, amely egy ekkora háznál már nagy mértékben csökkenti a rezsit.

kecskeme_t_ot_130m2.jpg

Megnézem!

Ez a Toscan stílusú birtok ad otthont a mediterrán luxusháznak. A házat több hektáros fenyveserdő veszi körbe, ha kirándulni támad kedvünk, a saját parkunkban meg is tehetjük. Természetesen a házhoz melléképületek. raktárak, kocsibeálló is tartozik. Az erdő vadvilágáról is gondoskodott a jelenlegi tulaj, ugyanis etetőt helyezett el az őzikéknek. Ugyan a környezet festői és természetes, mégis az energiatakarékosság jegyében LED világítást, napelemeket helyeztek el. A ház biztonságáról kamerarendszer, infra háló és egyéb védelmi eszközök gondoskodnak.

kecskeme_t1.jpg

Megnézem!

Ha kicsit kisebb rezidenciával is megelégszünk, Hunyadiváros legszebb lakóövezetében várja ez a 68 m2-es lakás. A 2+1 szoba mellé jár még egy 11 m2-es terasz és egy 15 m2-es garázs. A modern igényeknek megfelelően klíma, padlófűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A kert ugyan nem egy hacienda, de kisebb grill partykra tökéletes.

ot_68.jpg

Megnézem!

 

20-es évei elején járó családi ház került eladó sorba. A házat parkosított kert veszi körül. A ház alatt pincerendszer húzódik, a tetőtér még üresen áll, így rengeteg kiaknázatlan lehetőséget rejt. 115 m2 jelenti az alapot, de ha építkezős kedvünk engedi ez akár a duplájára is bővíthető.

ot_20.jpg

Megnézem!

Kecskemét belvárosában várja következő lakóját ez a kétszintes ház, nagy nappalijában még házibulit is tarthatunk. Különlegessége a nappaliban található egyedi kandalló. Természetesen a 63,99 M Ft-ért már mosókonyha, klíma, gardrób, erkély és jakuzzi is jár. Bútorozva vagy anélkül szinte azonnal költözhető.

Címkék: válogatás kecskemét exkluzív benzinkút családiház eladó ingatlan otthontérkép CSOK újépításű lakás