Krisz Rudi bemutatja csodás vízparti házát
2017.05.19. 13:12 I MeNa

Krisz Rudi bemutatja csodás vízparti házát

Krisz Rudi dunaparti házába, egy kevéssé ismert budai zsinagógába és egy romos belvárosi műemléképületbe és annak átalakuló telkére is elviszi a nézőket a TV2 Otthontérkép című műsora most szombat délelőtt.

Meglepetés éri a TV2 Otthontérkép című műsor nézőit szombaton: Krisz Rudi most először megmutatja, milyen körülmények között lakik és dolgozik taksonyi házában. A 11.05-kor kezdődő műsorban egy 2x50 négyzetméteres modern, minimál házat járhatunk be az énekes-zenész-zeneszerzővel, aki elárulja, hogy szeret takarítani és a retro konzolok odaadó gyűjtője. Kiderül továbbá, hogy bővíteni akarja a házat és néha még horgászik is a ház előtti partszakaszon álló stégen.

kepernyofoto_2017-05-18_17_12_43.png

Egy másik ismert művész, a táncos Stohl Luca (a minap láthattuk a Nagy Duettben) nagyobb lakásba szeretne költözni. Mint mondta: nappali+2-3 hálószobás újszerű vagy kis felújítást igénylő, minőségi lakást vagy kisebb villalakást keres Buda központi, zöldövezeti részén, a kereséshez kap néhány tippet az Otthontérkép szakértőjétől is.

kepernyofoto_2017-05-18_17_13_34.png

Igazi kuriózumok tarkítják a műsor további részeit is. Ellátogatnak például egy kevéssé ismert, szép, működő budai zsinagógába, ami még 1888-ban nyitott meg és 1914-ben köré építettek egy hatemeletes lakóházat. Az épület csatlakozott a Budapest 100 programba, amely a korábban zárt épületeket mutatja be a szélesebb közönségnek. A tévéműsor szerkesztői kíváncsiak voltak, hogy egy ingatlanfejlesztő hogyan birkózik meg a műemlékjellegű épületek értékes elemeinek a megmentésével a belváros szívében. Erre ad meghökkentő választ a TriHolding képviselője.

Zárásként pedig az egyik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózat szakértője elárulja: miért érték a digitális korszakunkban egy felkészült tanácsadó és milyen alapvető fogásokkal kell felkészülni ingatlanunk eladására.

A műsor korábbi epizódjai itt tekinthetőek meg.

A műsorsorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Otthontérkép.blog.hu mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. 

 

Címkék: zsinagóga Krisz Rudi TV2 Otthontérkép eladó belvárosi lakások Stohl Luca lakása eladó házak Taksony TriHolding