Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hol van a rövid távú lakáskiadás paradicsoma
2017.05.19. 13:15 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hol van a rövid távú lakáskiadás paradicsoma

Építési vállalkozó számára keresnek nagy értékű, bérbe adható luxus ingatlant az RTL Klub Őszinte Ingatlanos című sorozatának most szombati epizódjában.

A fiatal, dinamikus vállalkozó hírében álló, de csak keresztnevén említett Orfeusz kisebb családi házak építéséből szerzett tőkét és most egy szinttel feljebb akar lépni. Az Őszinte Ingatlanos (szombat, 14.10 óra) műsor sorozat újabb részében olyan, nagy értékű lakás vagy ház kerül terítékre, amelyik rövid vagy hosszú távú kiadásra is alkalmas és nyújt valami igazi extrát is. Egy ilyet akar megvenni a vállalkozó.

kepernyofoto_2017-05-18_17_08_26.png

A vásárláshoz 100 milliós tőkéje van és hajlandó több tízmillió forintos hitelt is felvenni, ha szükséges. Akár yachtos bérlőket is elképzelhetőnek tart, ha igazán belevaló és jó minőségben felépített vízparti házat vagy lakást talál neki a Balla Ingatlan szakértője.

kepernyofoto_2017-05-18_16_58_49.png

Az ingatlanos - miután megtudja a fontos szempontokat és a rendelkezésre álló összeget - három helyszínt ajánl: egy dupla jacuzzis, fűthető garázsos, saját stéges, vadi új házat Szigethalmon, a Duna partján (168 millió forint), majd elviszi a befektetőt egy III.kerületi (Rókahegy) felújított ingatlanegyüttesbe, ahol kerti tó és külön vendégház is van (131 millióért), végül a belváros szívében, a József nádor téren egy szép körfolyosós házban pazarul kialakított, teljesen újjá varázsolt stílusos 96 nm-es lakást mutat meg, amelyben padlóvilágítás és belső terasz is van mindössze 109 millióért. A hitelfelvételre biztos szükség lehet itt is, ezekkel kapcsolatban a Sopron Bank képviselője mond jó tanácsokat. Hogy végül melyiket választotta a háromból: megtudhatják a műsorból.

Az előző részben egy elvált, kétgyermekes anyuka számára kerestek új építésű ingatlant Buda feltörekvő részén. A műveletben a barátnő, Tamara is segítettaz epizód itt visszanézhető!

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

 

Címkék: jacuzzi Őszinte Ingatlanos RTL Klub rövid távú lakáskiadás lakáskiadás hosszú távra eladó luxus lakások Belváros eladó házak Szigethalom