Amikor egy munkagödör veri a trendi loft lakást
2017.05.15. 14:09 I MeNa

Amikor egy munkagödör veri a trendi loft lakást

Nehéz választás volt, de megszületett: egy épülő budai lakópark munkagödre vonzóbb lett, mint egy csodálatos, trendi loft lakás Pesten.

Elvált, kétgyermekes anyuka (Abigél) számára kerestek új építésű ingatlant lehetőleg menő környéken az Őszinte Ingatlanos hétvégi epizódjában. A műveletben a barátnő, Tamara is segített. Előzetesen azt lehetett tudni, hogy Abigél a nagy forgalmú Széll Kálmán térről egy zöldövezeti, csendesebb utcában lévő újszerű vagy új építésű lakásba költözne. Mostani lakásáért kb. 50 millió forintot szeretne kapni és egy kis hitelt is felvenne, ha kell.

excavators-1680634_1280.jpg

A Balla Ingatlan vezetője - miután megtudta a fontos szempontokat és a rendelkezésre álló összeget - három helyszínt ajánlott: két pestit és egy budait. A Hungária körúthoz közeli, majdnem kész társasháznak ideális volt a beosztása és csak 40 milliót kértek érte. A Boráros térnél egy 120 nm-es trendi loft lakást néztek meg, amibe azonnal beleszeretett az anyuka, bár a 67 milliós árat kissé sokallta.

Az Otthontérképen találtunk egy hasonló stílusú, kisebb és olcsóbb loft lakást, aki érdeklődik az ilyen típusú lakások iránt, itt tekintheti meg.

Az igazi meglepetést az hozta, amikor egy feltörekvő budai környékre mentek, ahol a leendő Elite Park lakóparknak csak a munkagödrét látták. Nyilván nem véletlenül felkeresték a közeli bemutató lakást is, és ott beindult a hölgy fantáziája, igen vonzónak találta a lakásbelsőt és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Az ár jóval a loft lakásé alatt maradt (kicsit több, mint 52 millió forint), bár egy kis hitelt azért fel kell vennie. Annyira megtetszett neki (és barátnőjének) az új, még el sem készült lakópark, hogy vállalta az összeget és a másfél éves várakozást, merthogy ennyi idő múlva lesz kész a lakópark első üteme.

Az epizód itt tekinthető meg.

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

 

Címkék: Őszinte Ingatlanos RTL Klub lakóparki lakások Budapest Elite Park lakópark