Budapest tüdeje mellett lakik Völgyesi Gabi
2017.05.12. 09:54 I MeNa

Budapest tüdeje mellett lakik Völgyesi Gabi

Hosszas keresgélés után találta meg új otthonát Völgyesi Gabi énekesnő és családja, amikor évekkel ezelőtt a családot alapították, végül Budapest tüdejéhez közel sikerült kifogniuk egy szép házat, amit kissé átalakítottak és jó ízléssel, praktikusan berendeztek - derül ki a TV2 Otthontérkép című műsorsorozat ötödik évadának újabb részében. A most szombat délelőtti adásban (11.10 óra) az énekesnő feltárja, hogy milyen szempontok alapján alakították ki a helyiségeket, hogyan lett sok, egyedi tárolójuk és milyen szerepet játszik a család életében a terasz és a gyönyörűen füvesített kert. 

volgyesi_gabi.JPG

Érdekes otthonban a továbbiakban sem lesz hiány, hiszen a nézők betekinthetnek egy igazi intelligens házba, ahol a legtöbb funkciót egy tabletről vagy okostelefonról lehet irányítani. Ellátogatunk a trendi Király utcában épülő társasház munkaterületére, ahol izgalmas építési titkokat tudhatunk meg, majd az Otthon Centrum szakértője beavat minket abba, hogy miért emelkednek még mindig a lakásárak és hol érdemes most új ingatlant vásárolni Budapesten vagy az agglomerációban. Végül, de nem utolsó sorban bemutatkozik a lendületesen fejlődő Kecskemét, ahol a városháza egy kastély és ahol egymás után kezdődnek az építkezések. 

 

A műsor korábbi epizódjai itt tekinthetőek meg.

A műsorsorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoport hoz tartozó Otthontérkép.blog.hu mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. 

Címkék: kastély Király utca okosotthon belvárosi lakások TV2 Otthontérkép eladó kecskeméti lakások eladó kecskeméti házak Völgyesi Gabi háza