Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hogyan kell elit környékre költözni
2017.05.12. 09:53 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hogyan kell elit környékre költözni

Elvált, kétgyermekes anyuka számára keresnek új építésű ingatlant elit környéken az Őszinte Ingatlanos most szombat délutáni új epizódjában. A műveletben a barátnő, Tamara is segít.

Abigél Buda nagy forgalmú központjából egy zöldövezeti, csendesebb utcában lévő újszerű vagy új építésű lakásba költözne. Az RTL Klub Őszinte Ingatlanos című sorozatának új részében (szombat 13.45) kiderül, hogy kb. 50 millió forintot szeretne kapni mostani budai lakásáért és egy kis hitelt is felvenne, ha kell.

oszinte_tv.JPG

Abigél (jobbra) és barátnője Tamara

A Balla Ingatlan vezetője - miután megtudja a fontos szempontokat és a rendelkezésre álló összeget - három helyszínt ajánl: két pestit és egy budait. A Hungária körúthoz közeli, majdnem kész társasháznak ideális a beosztása és csak 40 milliót kérnek érte. A Boráros térnél egy 120 nm-es trendi loft lakást néznek meg, amibe azonnal beleszeretett az anyuka, bár a 67 milliós árat kissé sokallja. Végül egy feltörekvő budai környékre utaznak, ahol a leendő lakóparknak csak a munkagödrét látják, ám a közeli bemutató lakást igen vonzónak találták. A hitelfelvételre biztos szükség lehet itt is, ezekkel kapcsolatban a Sopron Bank képviselője mond jó tanácsokat. A döntést megtudhatják a műsorból.

Az előző részben egy gyáli vállalkozó páros keresett budapesti belvárosi lakásirodának alkalmas ingatlant, amit először tíz évig kiadnának, majd saját fiuk ügyvédi irodája lesz, az epizód itt visszanézhető!

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

 

Címkék: új építésű lakás loft lakás Őszinte Ingatlanos RTL Klub Elit Park Sopron Bank