Itt vannak a legtutibb lakások a legjobb kerületekből!
Eladó/kiadó
2017.05.05. 17:18 I galerika

Itt vannak a legtutibb lakások a legjobb kerületekből!

Mondanunk sem kell, hogy Budapesten még mindig sokat számít, hogy melyik kerületbe költözik az ember. A budai oldal népszerűsége töretlen, míg Pesten a belső kerületek és az egykori sereghajtó, VIII. és XIII. kerületek vannak az élbolyban. Az árak pedig természetesen a népszerűséghez igazodnak.

A lakásvásárlás egy komplikált folyamat, melynek legfontosabb állomása, hogy jó érzékkel kell kiválasztani a tökéletes álomotthont. Az Otthontérkép egy új sorozattal szeretné segíteni a keresőket, melyben összegyűjtjük a legfrissebb eladó otthonokat.

Szeretne rábukkanni álmai otthonára?

Járjon nyitott szemmel, gondolkozzon előre, álljon készenlétben és csapjon le a kínálkozó lehetőségre, mert ha te nem, akkor más teszi meg helyetted! 

Az Otthontérkép sorozatában rendszeresen elhozzuk a magánfeltöltések közül válogatott, legfrissebb, eladó lakásokat, melyeket ezen a héten a legnépszerűbb kerületekből válogattunk.

Itt van mindjárt a XI. kerület, amely a Műegyetemmel és a Gellért-heggyel mindig is az egyik legkedveltebb kerület volt, a 4-es metróval pedig még inkább sikerült bekapcsolni a város vérkeringésébe. Itt, egy kelenföldi új építésű társasházban kínálják ezt a csodás penthouse lakást eladásra.

101 négyzetméteres lakás a XI. kerületben

elado8_1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

De a III. kerület is mindig közkedvelt volt a lakásvásárlók körében, és ez a hegyoldalban, a természetvédelmi terület határán elhelyezkedő lakás igazi nyugodt, csendes környezetet biztosít annak, aki megvásárolja.

122 négyzetméteres lakás a III. kerületben

elado8_2.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Most nézzük, mit kínálnak a Duna másik oldalán! A VIII. kerület hihetetlen fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, és ez különösen igaz a Corvin-negyedre, ahol ezt a barátságos, felújított lakást is kínálják.

52 négyzetméteres lakás a VIII. kerületben

elado8_3.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

De a Magdolna negyed is a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő városrészei közé tartozik, itt bukkantunk erre a bájos kis garzonlakásra.

28 négyzetméteres lakás a VIII. kerületben

elado8_4.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

A XIII. kerületi Angyalföld fejlődésének köszönhetően, szintén egyre népszerűbb. És az új építésű lakóparkokban, akár ilyen gyöngyszemekre is bukkanhatunk, mint ez a másfél szobás kis lakás a körúttól mindössze egy ugrásra.

45 négyzetméteres lakás a XIII. kerületben

elado8_5.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

 

 

Nagyszerű ingatlanok a belvárosban (X)

Címkék: lakáskeresés lakásvásárlás eladó ingatlan eladó lakás Budapest népszerű kerületek eladó/kiadó