Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hol vegyünk ügyvédi irodát a gyereknek
2017.05.04. 14:48 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja: hol vegyünk ügyvédi irodát a gyereknek

Jogi pályára szánt gyereküket akarja jó helyzetbe hozni egy vidéki házaspár. Ügyvédi irodának és lakásnak egyszerre jó, befektetési ingatlant keresnek Budapesten. Szombat délután jó tippeket kapnak az Őszinte Ingatlanostól az RTL Klub sorozatában.

Ildikó és Tibor gyáli vállalkozók és olyan lakást keresnek a pesti belvárosban, amelyik egyszerre alkalmas lakásnak és 10 év múlva ügyvédi irodának. Merthogy gyermeküket jogi pályán szeretnék látni, addig meg kiadnák az ingatlant. A keresésben az Őszinte Ingatlanos (szombat, 13.50, RTL Klub) tévéműsor szakértője, a Balla Ingatlan tanácsadója volt segítségükre. oszinte.JPGElmennek az ügyvédek pesti Mekkájába és a legnagyobb forgalmú elit környékre is, de nem hagyják ki a kevésbé felkapott főútvonalat sem, ahol felújítandó ingatlanok közül választhatnak. Az Őszinte Ingatlanos - ahogy az eddigi epizódokban - most is bemutatja az előnyöket, hátrányokat, sőt még átalakítási tanácsokat is ad. A befektetés és a hitelek költségeiről pedig a Sopron Bank szakértője ad hasznos tájékoztatást.

Az előző részben egy monori fiatal párnak találtak megfelelő budai lakást, az epizód itt visszanézhető!

 

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

 

Címkék: ügyvédi iroda lakásiroda befektetés lakások Őszinte Ingatlanos RTL Klub eladó belvárosi lakások Budapest