Itt hordják a pörköltet a Parlament külföldi vendégeinek
2017.04.28. 12:09 I MeNa

Itt hordják a pörköltet a Parlament külföldi vendégeinek

Egyebek között a Parlament illetéktelenek elől elzárt részeit is bemutatja az Otthontérkép című tévésorozat friss epizódja a TV2-n szombaton délelőtt.

Már csak egyet kell aludni és bekukkanthatsz a Parlament szuper titkos helyiségeibe. A TV2-n futó Otthontérkép című műsorsorozat ötödik évadának új részében (szombat, 11.05 perc) megtudhatod, hogy mennyi az ország egyes számú ingatlanának havi villanyszámlája és hol hordják a pörköltet a külföldi vendégeknek. Titkos ajtókon át visznek soha sem mutatott helyiségekbe és végig kalauzolnak a legfontosabb döntések kevéssé ismert szobáin is. 

 

Benézhetsz az egyik leghíresebb magyar fotós, Nánási Pál luxus műterem központjába, amit egy lerobbant gyártelepen alakított ki. A fotós négy óriási ablakba szeretett bele és lélegzetelállítóvá alakította a környezetét. Aztán elutazunk a Velencei tóhoz, ahol egy 300 éves kápolnát nézünk meg, amit összkomfortos, kétszintes lakássá alakítottak és most eladó.

Mitől igazán szerethető hely Zugló? - tesszük fel a kérdést az epizódban a budapesti kerületeket bemutató rovatban. Az Otthontérkép szakértője, egy lakópark beruházója és egy fiatal pár elárulja, miért szeret itt élni és dolgozni. 

A műsor elkészítésében az Otthontérkép.blog.hu és az Ingatlantajolo.blog.hu szerzői és szakértői segítették a stábot. 

Aki nem látta volna az évadnyitó részt, most pótolhatja:

Címkék: Parlament Nánási Pál Otthontérkép tévéműsor otthontérkép.blog.hu ingatlantajolo.blog.hu