Ezt látod, ha autó helyett gyalogolsz Angyalföld szívében
2017.04.27. 15:51 I MeNa

Ezt látod, ha autó helyett gyalogolsz Angyalföld szívében

Valahogy ki kell tűnni, nem elég a kiváló minőség. Kell egy ötlet is, ezért figyeltünk fel az RS Házra Angyalföld egyik főútvonalán, ahol a két tucat lakás mellett variálható belterű, nagy belmagasságú üzletek is eladók és nem bérbeadók, mint általában.

Érdemes nem autóval közlekedni a XIII. kerület középső részén. Gyalog az ember sokkal többet lát, mit több, észrevesz és ha kérdez is, mindjárt árnyaltabb lesz a kép. Forgolódó darukkal, poroló teherautókkal és építő munkások százaival találkozunk a különféle építkezések mentén. Nincs ez másképp a Reiter Ferenc utcában sem, a kerületrész egyik fő ütőerén, ahol az RS Ház felső szintjéhez közelít a brigád.

rs_haz_-1.jpg

Mi ez a sok nagy belmagasságú helyiség a földszinten? – kérdeztem Pólya Miklós ügyvezetőt, a mintegy kétmilliárdos beruházási értékű építkezést irányító cégvezetőt. Számomra meglepő és a piacon sem gyakori megoldást, egyfajta combot mutatott be. Eszerint az ötszintes épület alsó részén és az első emeleten kereskedelmi egységek vagy külföldi cégek képviselete is kényelmesen elhelyezhetők. Az igazi meglepetés a hátul lévő nagy szabad terület, amit akár parkolónak, akár raktárnak is használhatnak, s mivel a belmagasság megengedi, kiváló irodaterület is kialakítható az üzlethelyiségen belül.

rs_haz_2.jpg

„Akár exkluzív autószalonról vagy az ezen a környéken bevett bútoros vagy alkatrészkereskedő cégről van szó, minden igénynek megfelelő, variálható tereket kínálunk. További csavar, hogy nem csak bérelhetők, hanem most akár egyedi igény szerinti kivitelezést kérve is megvásárolhatók, vagyis befektetésnek is jó megoldás.” – érvelt a vezető.

,Az RS Házban az értékesítést februárban kezdték meg. Összesen 75, kiváló minőségű, emelt szintű műszaki tartalmú lakás épül, ezek közül 25 még eladó, nagy részükhöz a CSOK is igényelhető. Az ár kb.520-560 ezer forint/négyzetméter, ami alatta marad a környék drágább társasházainak, de nem törekszenek a legolcsóbb árra, mert a minőséget állították a középpontban, s annak ára van.

rs_haz_4.jpg

„Több más mellett a zajszintre és a hőérzetre is nagyon odafigyeltek a tervezéskor, mindkettőben kiemelkedően jó értékeket mérhetünk a korszerű gépészeti berendezések és a nagyon jó minőségű nyílászárók révén. Átriumos belső tér is lesz, így a természetes fények még könnyebben jutnak be és a lakások átszellőzése is biztosított csaknem valamennyi lakásba.” – tájékoztatott az ügyvezető.

rs_haz_-3.jpg

Összesen mintegy 760 négyzetméternyi üzlethelyiség és a földszinti 700 m2 garázs szabad, amit vendéglátó vagy egyéb kereskedelmi célra érdemes felhasználni, mivel közvetlen utcafrontosak és terasz is kialakítható A földszinti üzletterek, amely a flexibilis térrendezés lehetőségét figyelembe véve a garázstérrel egybenyithatóak, már akár 230 ezer forint/négyzetméterért, a külön parkolókkal rendelkező emeleti irodákat 400-500 ezer forint/négyzetméterért lehet megvásárolni.

A reprezentatív RS Ház egyik előnye az elhelyezkedése, mivel nem olyan zsúfolt a közvetlen környék, mint Angyalföld központja, könnyen és gyorsan megközelíthető (buszok, gyors villamosok, metró) és csak pár lépésre van az önkormányzat, az orvosi ellátás, iskolák, óvodák és különféle bevásárlóközpontok. Az ingatlant a beruházó maga üzemelteti, felhasználva több, mint két évtizedes gyakorlatát ezen a téren.

Címkék: RS Ház eladó üzlethelyiség RS Ház eladó lakások RS Ház kiadó lakás RS Ház eladó lakások Angyalföld