Hálótársam Darth Vader a VI. kerületben
2017.04.22. 10:27 I MeNa

Hálótársam Darth Vader a VI. kerületben

Egyebek mellett a Csillagok háborúja elevenedik meg egy átalakított belvárosi lakásban a TV2 Otthontérkép című sorozatának most szombati új adásában, amelyben Steiner Kristóf is megmutatja minilakását.

Kevesen gondolnák, hogy lakni, mi több nagyon kényelmesen, egy Star Wars-os tematikára átalakított lakásban is lehet, rögtön a VI. kerület szívében. Pedig igen, ezt mutatjuk meg az Otthontérkép tévéműsor friss epizódjában a TV2-n, most szombaton 11.05-kor.

Nem kevésbé érdekes, hogy milyen viszonyok között él Budapesten Steiner Kristóf, aki már Izraelben is sok időt eltöltött, de nálunk is barátságos, ám nem túl nagy otthont alakított ki magának. Kiderül, hol van híres konyhája és mi van a hálószobájában.

A különlegességek sora egy izgalmas barlanglakással folytatódik. Megtudhatjuk, hogy mi kell az állandó jó hőmérséklethez és miért nem akar onnan elköltözni a régi gazda, noha már régen felmerült benne. A műsor végén hasznos lakáseladási tippeket kaphatnak az Otthontérkép vezető szakértőjétől.

Címkék: lakáshirdetés Steiner Kristóf Csillagok háborúja barlanglakások eladó lakások VI. kerület lakáseladási tanácsok