Az Őszinte Ingatlanos megmondja: melyik a legjobb albérlet
2017.04.13. 13:18 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja: melyik a legjobb albérlet

Nem is olyan egyszerű jó beosztású, viszonylag olcsó, közös albit találni Budapesten. Szerencsére az Őszinte Ingatlanos most szombaton segít a döntésben.

Három egyetemista keres közös budapesti albérletet az RTL Klub új sorozatának második epizódjában. A szombaton 13.20.kor kezdődő Az Őszinte Ingatlanos című műsor mostani részében a három fiatal (Csilla és két fiú ismerőse, Mike, Hai) most még szüleiknél lakik Pesten illetve Gyálon és azt szeretnék, ha a nyüzsgő központban vagy annak határán, kiváló közlekedéssel ellátott környéken tudnának egy megfizethető albérlethez jutni.

oszinte_logo.png

 

Hárman biztos nem tudnak 200 ezer forintnál többet költeni, sőt, úgyhogy ennek megfelelően keresgélnek. Az Őszinte Ingatlanos ismét három helyszínt ajánl, akárcsak az elsőben, amikor két családi ház és egy építési telek versengett egy költözni vágyó fiatal házaspár előtt.A szakértő számításba veszi az előnyöket-hátrányokat, kalkulációt végez és háttér információkkal is szolgál. Végül a három lehetőség közül közösen kiválasztják a fiataloknak leginkább megfelelő lakást.

Az első adásban a második gyermeküket váró Zsóka és Olivér (egy tanárnő és egy informatikus) egy ürömi építési telek, egy nem régen épült, hangulatosan berendezett, kétszintes modern leányfalui ház és egy nagy kerttel, dupla garázzsal ellátott, igényesen kialakított, 20 éves gyáli családi ház között választhatott.

Az első rész ízelítője:

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. 

 

Címkék: kiadó belvárosi lakások albérleti díj albérleti szerződés Őszinte Ingatlanos RTL Klub