Amikor Gyál kenterbe verte Ürömöt és Leányfalut
2017.04.10. 11:05 I MeNa

Amikor Gyál kenterbe verte Ürömöt és Leányfalut

Három település versengett az RTL Klub most szombaton indult új sorozatának, az Őszinte Ingatlanos című műsornak az első részében. Sokak meglepetésére nem a két sztár, hanem a kevéssé ismert harmadik lett a győztes.

A szombatonként 13.20-kor kezdődő Az Őszinte Ingatlanos című műsorban profi szakértők segítenek megtalálni pároknak, családoknak, egyedülállóknak vagy épp összeköltözőknek az álomotthont. Egy ingatlanszakértő, három lehetőség és a választás, vajon melyik a legtökéletesebb otthon?!

oszinte_logo.png

Az első adásban a második gyermeküket váró Zsóka és Olivér (egy tanárnő és egy informatikus) egy ürömi építési telek, egy nem régen épült, hangulatosan berendezett, kétszintes modern leányfalui ház és egy nagy kerttel, dupla garázzsal ellátott, igényesen kialakított, 20 éves gyáli családi ház között választhatott.

Az Őszinte Ingatlanos szakértőjével együtt a helyszíneken gondolták végig, melyik lenne a legalkalmasabb a bővülő családnak.Természetesen számításba vették az építés és a vásárlás előnyeit-hátrányait és a fenntartási költségeket, a települések mostani fejlettségi szintjét és a további fejlődési lehetőségeket. Végül - sokak meglepetésére - Gyál mellett szavaztak, itt tudták elképzelni további életüket.

Itt a rövid bemutató kedvcsinálónak!

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

Címkék: eladó telek Üröm eladó családi házak Gyál eladó házak Leányfalu Őszinte Ingatlanos RTL Klub