Über praktikus albérletek szingliknek
Eladó/Kiadó
2017.03.03. 12:41 I heveis

Über praktikus albérletek szingliknek

Az én albérletem az én váram. Igaz, az én pénztárcám is, de annyi baj legyen.

Nagy önállóságra szoktat, ha egyedül lakunk. Nyugalmasabb lehet az életünk, ugyanis ekkor nem kell számítanunk ismeretlen látogatókra, mint amimkor többen bérlünk egy nagyobb lakást. Úgy fogjuk visszakapni a lakásunkat még a nyaralás után is, ahogy ott hagytuk.

Nem kell osztozkodnunk senkivel a fürdőn reggelente, illetve nem várnak olyan befizetetlen csekkek, amit valakire rábíztunk. Egy szó, mint száz, magunk urai lehetünk, ami sokkal inkább lehetővé tesz egy felnőtt létet, mintha ötvenen laknánk együtt.

Ha valaki még nem rendelkezik alaptőkével, de szeretne külön lakni, akkor bizony az arányokat tekintve drágábban fog kijönni, mintha lakástörlesztő részletet fizetne, ellenben nem is kötelezi el magát annyira anyagilag.

Ha először választjuk az egyedül lakás lehetőségét egy nagyvárosban, akkor mindenképpen gondoljunk, arra, hogy olyan környékre költözzünk, ahonnan könnyedén elérhető a belváros nyüzsgése. Bár egy sokan együtt lakás helyzetből elköltözve először biztos üdítő lesz a csend, de pár hónap után ránk törhet a magányosság érzése. Gondoljunk erre is és inkább próbáljunk olyan helyet választani, aminek központi elhelyezkedése garantálja, hogy könnyedén leugorhatunk egy üdítőre a barátainkkal.

Lássunk most egy válogatást olyan lakásokból, melyek egyedül is barátságos otthonnak számítanak, ha éppen nem vágyunk állandó társaságra. 

A Palotanegyedben lévő lakás praktikus elosztásával 1.5 szobával várja új lakóját

 

kiado_garzonlaka_s.jpg

 

A Városliget melletti alacsony bérleti díjú lakás várja következő bérlőjét

 

kiado_garzonlaka_s4.jpg

A Bazilika szomszédságában, a Lovag utca 19 szám alatt várja ez az alcsony rezsijű galériázott garzonlakás következő lakóját

 

kiado_garzonlaka_s2.jpg

Ez a hangulatos kis Rózsa utcai lakás szinte üres, így saját ízlésedre formálhatod. Sőt még egy galériát is tartogat számodra

 

kiado_garzonlaka_s3.jpg

 

Címkék: albérlet lakásbérlés kiadó ingatlan eladó/kiadó albérleti díj kiadó lakások Budapest belvárosi albérlet