A menő kastélyban alapból van kápolna
Eladó/Kiadó
2017.02.16. 15:48 I dibig

A menő kastélyban alapból van kápolna

Ki nem álmodozott már arról legalább a gyerekkorában, hogy egy királyi udvarban lakna? Mint a mesében, szaladgálhatna keresztül-kasul egy hatalmas, zegzugos várban vagy kastélyban és a főnemesek gondtalan életét élné?

 2nemet.jpg

Manapság ehhez már nem is kell kékvérű, királyi származás, pusztán jó sok pénz. Néhány millió euróért, svéd koronáért, vagy fontért (mi olyan kényelmi szolgáltatással is kedveskedtünk, hogy napi középárfolyamon átszámítottuk a hirdetési árakat forintra) már az Ön otthonául is szolgálhat valamelyik középkori középkori vár, vagy kastély.

 

Íme egy kis ízelítő az apróhirdetéses kínálatból:

 

A nyitóképen is látható német középkori vár, Sauerburg Frankfurttól nyugatra fekszik, Sauerthal településnél. A tulajdonosok 2004-ben teljes körűen felújították, így azonnal költözhető!

3nemet.jpg

 
A teljes épületkomplexum egyébként UNESCO-védelem alatt áll. Többek között konferenciaterem, egy menő szoba a vártoronyban és saját kápolna is fellistázott extra. Átszámítva mintegy egymilliárd-nyolcszázmillió forint az irányára.


XII. századi  francia vár ötmilliárd forintért

4francia.jpg


A legenda szerint ebben a várban halt meg a szentföldi csatákban megsebesült Oroszlánszívű Richárd angol király, trónörökös nélkül hagyva a szigetországot.

170117-duchray.JPG

A mindösszesen 3500 négyzetméteres várban kis kápolna, koncertterem, mozi is fellelhető. Emellett 29 hálószoba és 14 fürdőszoba,

Duchray, Aberfoyle Skócia, ötszáznyolcvanmillióért


A rurális környezetben a bámészkodók elől diszkréten elrejtett XVI. században épült skót vár tekintélyes, 32 hektáros telken fekszik.

5francia_1.JPG


A hamisítatlan, skótváras hangulatra vágyó új tulajdonost (illetve a turistákat, ha például exkluzív szálláshelyként hasznosítaná) 8 hálószoba, 2 vendéglakosztály, valamint a patinás, dongaboltozatú födémmel fedett ebédlő mellett istálló a lovaknak, teniszpálya, hát mi kellene még?

 

Svéd kastély Fogelvik, Valdemarsvik egymilliárd százmillióért

6skot.jpeg

 
Stockholmtól délre, egy félszigeten épült ez a 18. századi kastély. A telek valaha VIII. Károly svéd király tulajdonát képezte. Maga a kastély 1100 négyzetméteres és 19 helyiségből áll. A nyolc hálószoba szinte mindegyikéből pazar kilátás nyílik.

7sved.jpg

Sajnos inkább a forintmilliárdosok, mint a milliomosok terepe, de például a skót vár hatszázmillióból is megúszható.

 

Címkék: franciaország németország svédország skócia luxus kastély milliárdosok Vár