Miért fizetnél többet, ha lehet olcsóbban is?!
eladó/kiadó
2016.12.05. 16:47 I csorbazs

Miért fizetnél többet, ha lehet olcsóbban is?!

A lakásárak növekedése komoly kihívás elé állítja azokat, akik most szeretnének saját, új otthonhoz jutni. Az átlagárak ugyan egyes területeken, kerületekben jelentősen megnövekedtek, akadnak azonban még olyanok, amiket akár 20 százalékkal az átlag alatt árulnak. Szokásos válogatásunkban ezúttal ezeket gyűjtöttük össze.

Nagypolgári lakás a VI. kerületben

A Podmaniczky és az Izabella utca sarkán kínálnak eladásra egy 100 négyzetméteres, harmadik emeleti lakást. Az ingatlan kifejezetten világos, a nagy belmagasságnak köszönhetően pedig nagyon tágas.

További képekért kattints a fotóra!

podmaniczky_utca_elado_lakas_1.jpg

 

Összkomfortos lakás a Dózsa György úton

82 négyzetméter alapterületű ez a 3,5 méteres belmagassággal bíró, jelenleg 2+1 szobás lakás, mely temérdek átalakítási lehetőséget rejt magában. Családosoknak és befektetési célból is remek választás lehet.

További képekért kattints a fotóra!vii_kerulet_elado_lakas_4.jpg 

Kiváló állapotú lakás alacsony rezsivel

A III. kerületben, a Pók utcai lakótelepen eladó ez az 55 négyzetméteres, távfűtéses lakás, mely kifejezetten jó állapotú. A praktikus kialakítású otthon rezsije meglehetősen alacsony.

További képekért kattints a fotóra!torma_karoly_utca_elado_lakas.jpg

 

Két szoba és egy alkóv

A VIII. kerületben várja új tulajdonosát ez a 78 négyzetméteres lakás, amiben 2 szobát és egy alkóvot vagyis hálóhelyiséget alakítottak ki. Az ingatlan galériázható és könnyedén átalakítható.

További képekért kattints a fotóra!karacsony_sandor_utca_elado_lakas.jpg 

Címkék: Budapest eladó/kiadó