Azt a mindenit! Ha vállalkozásba fognál, ezt mindenképp nézd meg!
négyzetméter
2016.11.29. 15:27 I csorbazs

Azt a mindenit! Ha vállalkozásba fognál, ezt mindenképp nézd meg!

Rengeteg olyan hirdetéssel találkozhatunk a lakáspiacon, mely szerint az eladó ingatlan nem csak lakhatási célra alkalmas, de egy saját vállalkozás beindítására is. Egy ilyen visegrádi különlegességet hoztunk ma nektek, ami családi ház és panzió is egyben, ráadásul nem akármilyen.

Visegrád Pest megye ékszerdoboza, mely évről évre temérdek turistát, pihenni vágyót vonz. Ennek megfelelően magasabb ingatlanárakra kell számítania annak, aki a környéken nézelődik. Átlagban 278 ezer forintot kell fizetni négyzetméterenként a lakásokért errefelé, ami ugyan nem egy Szentendre, de jóval a Pest megyei átlagár fölött van.

Az igazán barátságos és családias hangulatú, 19. század elején épült épületegyüttes lakórésze 2 nagy szobából, a hozzá tartozó panzió pedig 6 helyiségből áll. A hirdető valószínűleg tényleg a szívén viseli a kis cukiság sorsát, hiszen még a know-howt is hajlandó átadni a leendő tulajdonosnak egy bentlakásos tréning keretein belül. Jelenleg egyébként egy mini "gyógyközpont" üzemel itt, ennek szellemében készült a ház belső kialakítása is. 

A kis házikó telis-tele van gyöngyszemekkel, ilyen például az 50 éves tiszafák díszített udvaron, a lakó és a panzió épület között álló 200 éves, kőkeretes, kosáríves kapu.

Nézd meg a többi képet és a hirdetést a fotóra kattintva!

visegrad_elado_panzio_es_haz.jpg

 

Nézd meg a többi képet és a hirdetést a fotóra kattintva!viegrad_elado_haz_es_panzio.jpg

Címkék: vállalkozás eladó panzió négyzetméter