Íme, ezek Budapest legszebb eladó otthonai!
eladó/kiadó
2016.11.28. 13:17 I csorbazs

Íme, ezek Budapest legszebb eladó otthonai!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját ezúttal a design adta, így olyan lakásokat gyűjtöttünk össze a legfrissebb ingatlanok közül, amik kialakításukkal és lakberendezési megoldásaikkal emelkednek ki a többiek közül. Jó nézelődés kívánunk!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

 

Icipici és nagyon praktikus

A IX. kerületben vár új tulajdonosra ez a mindössze 25 négyzetméter alapterületű kislakás, melyet teljes körűen felújítottak. A minimál stílust képviselő otthon ugyan elsőre picikének tűnhet, a praktikus megoldásoknak és a sok tárolóhelynek köszönhetően azonban mégis élhető és kényelmes otthon lehet.

További képekért kattints a fotóra!czuczor_utca_elado_lakas.jpg  

 

Otthonosság a XIV. kerületben

Ugyan nem túl bőséges az ingatlanhirdetés leírása, a képek azonban magukért beszélnek. Amit megtudhatunk, hogy a 114 négyzetméteres, 4 szobás lakás egy lakóparkban található, újszerű és terasz, illetve tároló is tartozik hozzá. A képek alapján igencsak otthonos családi fészeknek tűnik!

További képekért kattints a fotóra!kerekgyarto_utca_elado_lakas.jpg

 

Szerethető lakás kiváló közlekedéssel 

Bájos lakás vár új tulajdonosra a II. kerületben! Az ingatlan csaknem 60 négyzetméteres, tartozik hozzá egy nagyobb és egy kisebb erkély, illetve egy tároló és egy garázs is. A családi kuckó jelenleg 2 szobás, de a leírás szerint könnyedén kialakítható még egy félszoba.

További képekért kattints a fotóra!budenz_ut_elado_lakas.jpg

 

Fényárban úszó lakás a VIII. kerületben

Az Orczy téren eladó ez az 50 négyzetméteres, 8. emeleti lakás. Az ingatlan különlegessége, hogy a hatalmas üvegfelületeken át áramlik be a napfény a helyiségekbe, mely sajátos hangulatot kölcsönöz a lakásnak.

További képekért kattints a fotóra!orczy_ter_elado_lakas_1.jpg

 

Hatalmas lakás 4 apartmanra osztva 

Egy 135 négyzetméteres ingatlant kínálnak eladásra a VIII. kerületben, a Bérkocsis utcában, melyet 4 apartmanra osztottak fel. A teljesen felújított lakás alkalmas kiadásra, de több generáció együttélésére is.

További képekért kattints a fotóra!berkocsis_utca_elado_lakas.jpg

 

Vidám és fiatalos lakás a XI. kerületben

Igényesen felújított, fiatalos, modern lakás vált eladóvá a XI. kerületben. Az otthon egy 16 lakásos társasház harmadik emeletén helyezkedik el, két szobája van és egy erkély, illetve egy pincehely is tartozik hozzá. Az ingatlant néhány éve átalakították és felújították.

További képekért kattints a fotóra!loveg_utca_elado_lakas.jpg

 

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (X) 

Címkék: budapest válogatás eladó/kiadó