Bűbájos családi kuckó a főváros vonzáskörzetében
négyzetméter
2016.11.07. 13:27 I csorbazs

Bűbájos családi kuckó a főváros vonzáskörzetében

Vannak olyan ingatlanok a lakáspiacon, amire elég csak ránézni és máris érezzük, hogy ez a kuckó bizony igencsak rendben van! Harmónia, ízlésesség és praktikum jellemzi, melyek mind elengedhetetlenek egy valód családi otthonhoz. Ma egy ilyen házikót mutatunk be nektek!

A kiszemelt családi ház Maglódon található. Maglód 12 000 fős település Budapest vonzáskörzetében, a Vecsési járásban, egészen pontosan a délkeleti agglomerációs szektorban. Az átlag kínálati ár 187 ezer forint/négyzetméter errefelé, ezzel a kedvezőbb árú agglomerációs települések közé sorolható.

2001 és 2011 között több mint 20 százalékkal gyarapodott a település lakosainak száma, a munkanélküliség aránya pedig meglehetősen alacsony, 2,9 százalék. 

A családi ház sem nem túl nagy, sem nem túl kicsi, egy kisebb családnak éppen kényelmes méretű. A lakóépület 85 négyzetméter alapterületű, egy tágas nappalit és 2 hálószobát alakítottak ki. A kellemes hangulatú otthon egy üvegezett verandán keresztül lehet megközelíteni.

maglod_elado_csaladi_haz.jpg

Az összkomfortos családi otthont a jelenlegi tulajdonosok folyamatosan gondozták, felújították, a tetőszerkezetet az elmúlt évben javították, festés, lazúrozás és a fürdőszobai nyílászárók cseréje 3 éve történt. A 16 négyzetméteres üvegezett verandáról a nappaliba juthatunk, ami barátságos hangulatával nemcsak a lakók szívét melengeti, de a vendégek számára is hívogató lehet.

maglod_haz_elado.jpg 

A házban 2 hálószobát alakítottak ki, a kisebbik 14 négyzetméteres, a nagyobbik pedig 19, egyedi fa ablakokkal díszített és hajópadlóval burkolt. A lakás helyiségei körbejárhatók, így mindegyik szobába könnyedén el lehet jutni.

haz_elado_maglodon.jpg

 A családi otthon éke a gyönyörű kert, ami gyümölcsfáknak és gyerekjátszónak ad helyet. A lakóépülethez két kis sufni is tartozik, amik ugyan funkcionálisan jól használhatók, esztétikai tekintetben azonban további munkálatokat igényelnek.

kertes_haz_maglodon.jpg

Tippeld meg mennyibe kerül a családi ház!

 

Ellenőrizd, hogy jól tippeltél-e!

 

 

 

Címkék: családi ház agglomeráció négyzetméter