Mit várhatunk egy új építésűtől?
négyzetméter
2016.10.28. 17:34 I csorbazs

Mit várhatunk egy új építésűtől?

Örök kérdés, hogy új építésű vagy használt lakást érdemes-e inkább vásárolni! Érvek tucatjai sorakoztathatók fel mindkét verzió mellett és ellen általánosságban, mégis a végső döntést az anyagiak és az igények határozzák majd meg. Az Otthontérkép mai részében minden megtudhatsz az új lakásokról!

Lassan 1 éve, hogy a "csok láz" elkezdte felpörgetni az új építésű lakások piacát. Azóta gombamód nőnek ki a földből egész kis "városrészek", amik több tízezer embernek kínálhatnak majd lakhatást a jövőben. Az új építésű lakások kifejezetten megosztóak, hiszen temérdek érv felsorakoztatható mellettük és ellenük is. 

Leginkább azért tartanak a vásárlók ettől a formától, mert lényegében egy víziót vásárolnak meg, különösen akkor, amikor tervasztalról értékesítik nekik a majd valamikor elkészülő lakásokat. Ez természetesen bizalmat követel, hiszen nagyot bukhat a vásárló, ha netalántán csőbe húzzák. Éppen ezért minden esetben érdemes a lakópark fejlesztőjének korábbi projektjeit, referenciáit alaposan ellenőrizni.

Az Otthontérkép mai részében az új építésű lakások témáját járjuk körül, megnézünk egy szuper óvodát a XIII. kerületben és Mádai Vivien is mesél most épülő otthonukról! 

Kattints a videóra és nézd meg a rész előzetesét!

 

Szombaton (október 29.) 11.20-kor nézd az Otthontérkép műsorát a TV2-n!

 

Ilyen ingatlanokkal találkozhatsz majd a műsorban! 

További képekért kattints a fotóra!

sasadligetkep.jpg 

További képekért kattints a fotóra!egressy_uti_elado_lakas.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!kopaszi_gat_elado_lakas.jpg

Az ország legjobb új lakóparkjai (X)

Címkék: tv műsor új építésű négyzetméter otthontérkép