Ezek a hét legjobb befektetési lakásai!
eladó/kiadó
2016.10.17. 17:17 I csorbazs

Ezek a hét legjobb befektetési lakásai!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legjobb eladóotthonait. A válogatás alapját ezúttal az ár adta, illetve az, hogy mennyire alkalmasak befektetési célra. Milyen otthonokat vásárolhatunk ma Budapesten ár alatt? Mit kapunk az átlagár környékén? És mit lehet kihozni ezekből az otthonokból?

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

 

Kislakás a Lehel utcában 

37 négyzetméter alapterületű ez az egyszobás földszinti otthon, mely a XIII. kerületben várja új lakóját. Az eladó lakást 12,8 M Ft-ért kínálják eladásra és főként egyetemistáknak, idős embereknek ajánlják.

További képekért kattints a fotóra!lehel_utc_elado_lakas.jpg

 

Felújítandó lakás egy patinás épületben

1+1 szobát alakítottak ki ebben a VI. kerületi csaknem 60 négyzetméteres lakásban. A jó adottságú ingatlanból némi ráfordítással tökéletes kuckó varázsolható. 

További képekért kattints a fotóra!vi_kerulet_lakas_elado_1.jpg

 

Napfényes otthon sok lehetőséggel

Ez a XIII. kerületi otthont azoknak ajánljuk, akik nem restek a felújítással és a tervezgetéssel bajlódni. Temérdek lehetőséget rejt magában ugyanis ez a 40 négyzetméteres lakás, mely jelenleg 1 szobás, de könnyedén kétszobássá alakítható át.

További képekért kattints a fotóra!szent_laszlo_ut_elado_lakas_1.jpg

 

Két szoba, előnyös kialakítás

A XIV. kerületben, az Angol utcában vált eladóvá ez az 55 négyzetméteres, harmadik emeleti lakás. Az otthon felújításra szorul, így ára 14%-kal elmarad a kerületi átlagtól.

További képekért kattints a fotóra!xiv_kerulet_elado_lakas_3.jpg

 

 

Népszerű környék, karbantartott társasház

Zugló egy kedvelt részén, a Róna utcában található ez a több mint 80 négyzetméter alapterületű, kétszobás otthon, mely könnyedén 2+1 szobássá alakítható. A lakás egy karbantartott társasház harmadik emeletén várja tulajdonosát.

További képekért kattints a fotóra!rona_utca_elado_lakas.jpg

 

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (X)

Címkék: felújítandó Budapest átlagárú eladó/kiadó