5 konyhai tároló, ha már unod a szokványos polcokat
home dekor
2016.10.12. 14:09 I Bitay Andi

5 konyhai tároló, ha már unod a szokványos polcokat

Tévedés, hogy a konyhában csak szekrényekbe és polcokra helyezhetjük az eszközöket. Bár a most következő ötletek megvalósításához szükség van némi extra helyre, de ha sikerül kialakítani, akkor az átlagtól eltérő, izgalmas hangulata lesz a konyhának.

Létra

Manapság eléggé divatosnak számítanak a tárolóként funkcionáló vagy dekorációs elemként használt létrák, éppen ezért külön ilyen célra kialakított darabokat is lehet már kapni. Kivétel nélkül remekül néznek ki ezek a megoldások, akár még a konyhában is!

konyha01_2.jpg

 

További érdekességek itt:

Faláda

A falra szerelt faládákban elférnek a bögrék vagy a kisebb tányérok, a tetejükön pedig helyet kaphatnak például gyertyák vagy fűszertartók. Rusztikus stílusú otthonokba tökéletes választás!

konyha02_2.jpg

Drótháló

Nagyon kézenfekvő és egyszerű megoldás drótból kialakítani egy hálót, amire kisebb kanalakat, fém eszközöket lehet fellógatni, így mindig kéznél lesznek főzés során.

konyha03_2.jpg

 

Fonott kosár

Egy szép fonott kosár sok eszköz tárolására alkalmas, ráadásul nagyon dekoratív is. Leginkább a vágódeszkák, nyújtófa, alátétek és egyéb olyan eszközök tárolására jelent megoldást, amelyeket nem lehet a fiókba betuszkolni.

konyha04_2.jpg

 

Függő tál

A plafonról függő tárolási megoldások akkor igazán jók, ha ezzel valóban helyet lehet megspórolni. A pult fölé elhelyezett tálon helyet kaphatnak a gyümölcsök, zöldségek, izgalmas látványt nyújtva.

konyha05_2.jpg

fotók: 1., 2., 3., 4., 5.

 

Címkék: konyha ötlet lakberendezés home dekor